OBAVLJENO 148 ZAPLENA NARKOTIKA Policijska statistika vrnjačkog "Lavfesta"

G. ĆIROVIĆ

08. 08. 2022. u 16:35

Tokom muzičkog festivala „Lavfest“, koji je održan od 4. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji, pripadnici policije su u ukupno 148 zaplena oduzeli ekstazi, marihuanu, amfetamin, kao i manju količinu kokaina i uhapsili tri osobe zbog sumnje da su (pre)prodavale drogu.

ОБАВЉЕНО 148 ЗАПЛЕНА НАРКОТИКА Полицијска статистика врњачког Лавфеста

Lavfest

Policija je kod M.Š.(24) iz Novog Sada pronašla 503 tablete ekstazija, kod D.Ć.(32) iz Vranjačke Banje 155 ovih tableta, a kod N.M.(22) iz Kraljeva oko 90,5 grama amfetamina. NJima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni cy, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Osim toga, kod ostalih osoba pronađene su manje količine raznih vrsta narkotika, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog sumnje da su počinile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Caobraćajna policija, u pojačanoj kontroli, otkrila je ukupno 319 saobraćajnih prekršaja. Iz saobraćaja je isključeno 45 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, dok je zadržano 28 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Protiv ovih vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)