IZA REŠETAKA DO 30 DANA: Određen pritvor pripadniku MUP-a, radnici BIA i još trojici osumnjičenih

N. B.

05. 08. 2022. u 11:34

SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, Posebno odeljenje za organizovani kriminal, doneo je rešenje kojim je određen pritvor do 30 dana pripadniku MUP-a Srbije Danijelu J. i njegovoj supruzi Dušici J., službenici BIA, kao i Milivoju K., Miodragu P. i Milanu K.

ИЗА РЕШЕТАКА ДО 30 ДАНА: Одређен притвор припаднику МУП-а, радници БИА и још тројици осумњичених

Foto: Z. Jovanović

Danijelu J. određen je pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Okrivljenima Dušici J., Milivoju K., Miodragu P. i Milanu K. određen je pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njihovi branioci imaju pravo žalbe veću, u roku od tri dana od dana prijema pisanog otpravka rešenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)