HAPŠENJE U SMEDEREVU: Sprečeno krijumčarenje velike količine nafte i duvana

Novosti onlajn

23. 07. 2022. u 20:35

PRIPADNICI MUP-a, Jedinice za bezbednost na rekama, u saradnji sa Osnovniim javnim tužilaštvom u Smederevu, u nastavku sprovođenja pojačanih aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja akciznih proizvoda, pronašli su oko 1.350 litara nafte, kao i 15.000 paklica cigareta i 576 kilograma rezanog duvana, sa mašinama za preradu i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljeno skladištenje robe.

ХАПШЕЊЕ У СМЕДЕРЕВУ: Спречено кријумчарење велике количине нафте и дувана

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Policijski službenici Jedinice za bezbednost na rekama, koja je nedavno formirana po nalogu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, pretresom kombi vozila kojim je upravljao N.R. (1989), pronašli su oko 600 litara nafte, saopšteno je iz MUP-a.

Daljim radom, pretresom prostorija koje koristi osumnjičeni N.R., zajedno sa D.R. (1963), i D.N. (1977), pronađeno je još oko 750 litara nafte, kao i cigarete i rezani duvan sa mašinama za preradu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju