OVO JE UHAPŠENI BELOCRKVANIN: Tri puta menjao ime i prezime, zbog čestih problema sa zakonom

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

13. 07. 2022. u 11:57

BELOCRKVANIN A. K. (29), u čijoj je kući, u Miletićevoj ulici u Beloj Crkvi, pronađena laboratorija za uzgoj i proizvodnju marihuane, odranije je poznat policiji zbog trgovine narkoticima.

ОВО ЈЕ УХАПШЕНИ БЕЛОЦРКВАНИН: Три пута мењао име и презиме, због честих проблема са законом

Printscreen/Facebook

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, on je juče oko podne, u zajedničkoj akciji MUP-a, SBPOK-a i kriminalističke policije, uhapšen zajedno sa svojim rođenim bratom, koji je takođe odranije poznat organima reda, ali je samo A. K. zadržan u pritvoru.

Reč je o deci naših gastarbajtera iz Austrije, koja su, kako nezvanično saznajemo, zbog čestih problema sa zakonom čak tri puta zvanično menjala imena i prezimena u ličnim dokumentima.

Ovoga puta, policija je u njihovoj porodičnoj kući pronašla veliku ilegalnu laboratoriju za uzgoj i proizvodnju marihuane, sa oko 236 stabljika kanabisa i svom pratećom opremom.

Nezvanično saznajemo i da je laboratorija otkrivena na osnovu enormne potrošnje struje, koja je zabeležena na poslednjim računima.

Policijska akcija izvedena je uz upotrebu dimnih bombi, te su svi, koji su u tom trenutku bili u kući, lako savladani.

Policija i danas obezbeđuje kuću, na čijim vratima stoji zaštitna traka.

Osumnjičenom A. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)