SPREČENO KRIJUMČARENJE SATOVA NA BATROVCIMA: Carinici zaplenili tri "Roleksa" od 80.000 evra

Tanjug

05. 07. 2022. u 15:27

CARINICI su na ulazu graničnog prelaza Batrovci, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja tri ručna časovnika marke "Roleks", čija je vrednost preko 80.000 evra, saopštila je danas Upfrava carina.

СПРЕЧЕНО КРИЈУМЧАРЕЊЕ САТОВА НА БАТРОВЦИМА: Цариници запленили три Ролекса од 80.000 евра

Foto: J.Lemajić

Prekršaj je otkriven u ponedeljak, kada je za detaljan pregled izdvojen "BMW" nemačkih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca.

Oni su tvrdili da nemaju ništa za prijavljivanje, sve dok carinici u jednoj od torbi, spakovanoj u prtljažniku, nisu pronašli originalnu kožnu kutiju sa tri muška ručna sata pomenute robne marke.


Podsećanja radi, pre samo nekoliko dana na Horgošu je zaplenjeno osam skupih muških i ženskih satova, vrednih oko 240.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni