PUTOVALI IZ NEMAČKE, REKLI DA NEMAJU NIŠTA DA PRIJAVE: Na Horgošu zaplenjeni satovi vredni oko 240.000 evra

Tanjug

01. 07. 2022. u 19:49

Carinici su 1. jula 2022. godine na ulazu graničnog prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja novih i korišćenih firmiranih satova, čija je vrednost procenjena na oko 240.000 evra.

ПУТОВАЛИ ИЗ НЕМАЧКЕ, РЕКЛИ ДА НЕМАЈУ НИШТА ДА ПРИЈАВЕ: На Хоргошу заплењени сатови вредни око 240.000 евра

Foto: Ministarstvo građevinarstva

Originalni muški i ženski satovi poznatih robnih marki otkriveni su u prtljažniku ''''audija A6'''', nemačkih registarskih oznaka, kojim su muškarac i žena putovali iz Nemačke ka Srbiji.

Putnici su se odlučili za traku obeleženu zelenim semaforom koja je namenjena onima koji nemaju ništa da prijave, što su oboje i potvrdili prilikom susreta sa carinikom.

Detaljnom kontrolom, međutim, u jednom od kofera sa garderobom pronađena je i crna kutija sa ukupno 8 muških i ženskih ručnih časovnika robnih marki ''''Rolex'''' i ''''Mićael Kors''''.

Da je reč o skupim satovima koji su morali biti prijavljeni carinskoj kontroli govori podatak da je vrednost jednog od njih, korišćenog muškog ''''Rolex-a'''', procenjena na 125.000 evra.

BONUS VIDEO: Carinici na Horgošu otvorili kofer - ne veruju ŠTA su videli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)