SRBIN UHAPŠEN U KOTORU: Ž. P. (42) osumnjičen da je silovao Beloruskinju

Tanjug

23. 06. 2022. u 11:59

POLICIJA je u Kotoru, po nalogu nadležnog tužioca, lišila slobode lice osumnjičeno za krivično delo silovanje.

СРБИН УХАПШЕН У КОТОРУ: Ж. П. (42) осумњичен да је силовао Белорускињу

Foto: B. D.

- Postupajući po prijavi kotorska policija je brzom i efikasnom akcijom identifikovala lice Ž. P. (42) iz Republike Srbije, koji je, kako se sumnja, izvršio krivično delo silovanje na štetu jedne ženske osobe, državljanke Belorusije - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Kako su dalje naveli u saopštenju, sumnja se da je Ž. P. upotrebom sile i pretnje izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Lišen je slobode i biće uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)