NAĐENA U LOKVI KRVI PREKRIVENA ĆEBETOM: Novi detalji istrage, Samanta iz Vlasotinca ipak ubijena

Novosti online

27. 05. 2022. u 07:51

SAMANTA Vučković (31), koja je početkom aprila pronađena mrtva u svom iznajmljenom stanu u Vlasotincu, ipak je ubijena, pokazala je istraga.

НАЂЕНА У ЛОКВИ КРВИ ПРЕКРИВЕНА ЋЕБЕТОМ: Нови детаљи истраге, Саманта из Власотинца ипак убијена

Foto: Fejsbuk/ Samanta Vučković

Policija je za ovaj zločin osumnjičila Samantinog dečka D. R., državljanina Severne Makedonije, koji je odmah posle zločina pobegao iz Srbije.

Podsetimo, telo nesrećne Samante je pronašla gazdarica u krevetu, prekriveno ćebetom. Njen momak D. R. sa kojim je tu stanovala je pre toga već nestao.

- Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu je podneta krivična prijava protiv D. R., državljanina Republike Severne Makedonije, zbog sumnje da je na svirep način lišio života Vučković Samantu i time izvršio krivično delo teško ubistvo, a koji se u vreme podnošenja krivične prijave nije nalazio na teritoriji Republike Srbije - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Leskovcu.

- Imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu, a postupajući u skladu sa Zakonom o međunarodnoj pravnoj pomoći u krivičnim stvarima i Ugovoru između Republike Srbije i Republike Severne Makedonije, upućena je zamolnica Ministarstvu pravde Republike Severne Makedonije za preuzimanje krivičnog gonjenja - naveli su iz ovog tužilaštva.

Podsećamo, policija je u kuću u kojoj je Samanta stanovala došla sa mrtvozornikom koji nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

- Devojka je bila pokrivena ćebetom, a oko nje su se nalazili tragovi krvi. Naložena je obdukcija, koja je pokazala da je Samanta žrtva zločina - rekao je tada naš izvor.

Komšije pokojne Samante ispričale su policiji da nju i njenog momka nisu videle bar sedam dana, te da sumnjaju da je ona toliko dugo i mrtva. Samanta se, kako kažu, pre nekoliko godina doselila u Vlasotince.

- Ona je rodom iz ovog mesta, ali se udala i otišla u jedno selo i tamo je živela nekoliko godina. Međutim, razvela se od tog muža i vratila u Vlasotince. Sa momkom je živela u stanu koji se nalazi u okviru kuće u glavnoj ulici - dodao je izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO: UBISTVO I SAMOUBISTVO KOD PARAĆINA - Upucao emotivnu partnerku, pa se ubio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)