LAŽNA DOJAVA O BOMBI NA SVADBI: Uhapšen Kraljevčanin zbog izazivanja panike i nereda

G. ĆIROVIĆ

16. 05. 2022. u 10:43

BRZOM i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu uhapsili su Kraljevčanina S. V. (42), osumnjičenog da je u nedelju uveče telefonom pozvao dežurnu službu Policijske uprave i prijavio da je u jednom poznatom kraljevačkom ugostiteljskom objektu, u kojem je u toku bilo svadbeno veselje, postavljena bomba.

ЛАЖНА ДОЈАВА О БОМБИ НА СВАДБИ: Ухапшен Краљевчанин због изазивања панике и нереда

G.Šljivić

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta, zaposleni i gosti su hitno evakuisani, a nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je dojava lažna, pa je veselje u objektu nesmetano nastavljeno.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

A zbog čega je S. V. uputio lažnu dojavu o bombi za sada se samo nagađa. Kraljevačkom čaršijom kruže razne priče, od toga da je u pitanju ljubomora ili neslana šala, kao i da je lažnu dojavu uputio nezadovoljni svat po dejstvom alkohola, komšije zbog buke, neko ko je očekivao poziv na svadbu ali ga nije dobio, ili čak neko sa mladine ili mladoženjine strane...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)