PALA ČETVORICA VOZAČA POD DEJSTVOM ALKOHOLA NA JUGU: Proslave završene poludnevnim trežnjenjem

Дејан Ристић
Dejan Ristić

04. 05. 2022. u 14:50

Pripadnici vranjske saobraćajne policije su, tokom praničnih dana, od 29. aprila do 3. maja ove godine, isključili iz saobraćaja četvoricu vozača, trojicu koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu, kao i jednog koji je odbio da se alkotestira.

ПАЛА ЧЕТВОРИЦА ВОЗАЧА ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА НА ЈУГУ: Прославе завршене полудневним трежњењем

Foto shutterstock

Patrola policije je na putu Surdulica-Vlasina zaustavila dvadesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vlasotinca koji je vozio „audi“ sa 2,85 promila alkohola u organizmu, a u Bosilegradu dvadesetdvogodišnjaka iz ovog mesta koji je upravljao „folksvagenom“ sa 1,25 promila alkohola.

Saobraćajna policija u Vranju iz saobraćaja je isključila tridesetdevetogodišnjaka iz okoline ovog grada koji je vozeći „fijat“ sa 1,25 promila alkohola u organizmu, udario u metalnu ogradu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, srećom, nije bilo povređenih osoba.

U Vranjskoj Banji, patrola je zaustavila pedesetpetogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja koji je upravljao „zastavom“ i odbio da se podvrgne alkotestu. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)