UMALO KOBNI ISHOD KAFANSKE TUČE: Teško povređeni mladić iz Leskovca van životne opasnosti

I. M.

04. 03. 2022. u 21:48

Tridesetogodišnji Leskovčanin teško je povređen u tuči do koje je došlo u jednoj od leskovačkih kafana. Zbog prirode povreda on je, nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke Opšte bolnice, transportovan u niški Univezitetski klinički centar(UKC), ali se nalazi van životne opasnosti.

УМАЛО КОБНИ ИСХОД КАФАНСКЕ ТУЧЕ: Тешко повређени младић из Лесковца ван животне опасности

Foto: I.M.

Do tuče je došlo u petak, oko 16 časova, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovale četiri osobe. Istraga o svim okolnostima vezanim za ovaj događaj je u toku i za sada nije poznato da li ima uhapšenih.

Po prijemu u leskovačku bolnicu povređenom mladiću je zaustavljeno krvarenje. Sanirane su rane i posekotine koje su mu nanete nekim oštrim predmetom po licu, vratu i ramenu, a potom je upućen na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju UKC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, povređeni mladić je profesionalni bokser M.K. iz Leskovca. Spekuliše se da su u ovom obračunu korišćene mačete i sekire, a da je policija na licu mesta zatekla demolirani enterijer ugostiteljskog objekta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)