VOZILI POD DEJSTVOM DROGE: Trojica vozača u Beogradu isključena iz saobraćaja, za jednim raspisana i poternica

Novosti online

25. 02. 2022. u 23:09

PRIPADNICI saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja trojicu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ: Тројица возача у Београду искључена из саобраћаја, за једним расписана и потерница

Foto: MUP

U Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu oko 13.17 policijski službenici zaustavili su dvadesetdvogodišnjeg vozača "fijat dobla", koji je, kako je droga testom ustanovljeno, upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa i amfetamina. Policija je na Savskom vencu u Ulici Braće Krsmanovića oko 17.22 zaustavila četrdesetdvogodišnjeg vozača "pežoa" koji nije imao dozvolu ni za jednu kategoriju vozila, a droga test je pokazao da je pozitivan na metadon.

Takođe, utvrđeno je da je za ovim vozačem raspisana poternica po nalogu suda.

Večeras oko 19.39 u Bulevaru vojvode Mišića zaustavljen je četrdesetdvogodišnji vozač BMW-a za kojeg je droga testom utvrđeno da je pozitivan na kokain, a kontrolom je ustanovljeno da vozi iako mu je izrečena zaštitna mera zabrane upravljanja putničkim motornim vozilom.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i biće sprovedeni nadležnim institucijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OBAVLJENE 104 ZAPLENE: Kraljevačka policija u borbi protiv zloupotreba opojnih droga