IMAO JE STRAŠNE POVREDE NA LICU: Miodrag ubijen na pumpi u Leskovcu, komšije tvrde da je bio miran i tih čovek

Игор Митић
Igor Mitić

09. 02. 2022. u 14:17

MUŠKARAC koji je sinoć preminuo nakon prebijanja ispred benzinske pumpe u centru Leskovca je, prema još uvek nezvaničnim informacijama, Miodrag B. (51) iz ovog grada.

ИМАО ЈЕ СТРАШНЕ ПОВРЕДЕ НА ЛИЦУ: Миодраг убијен на пумпи у Лесковцу, комшије тврде да је био миран и тих човек

foto: I.Mitić

On se donedavno bavio taksiranjem, a prema rečima poznanika, nije im poznato da je bio "problematičan" niti da je bio povezan sa takvim osobama.

Motivi napada na nesrećnog čoveka nisu poznati. On je pronađen bez znakova života, kraj svog automobila, na platou benzinske stanice nakon svađe sa tri osobe u kafiću ovog objekta.

Zbog tog sukoba policija je odmah uhapsila dva muškarca i jednu ženu i započela istražne radnje po nalogu nadležnog tužilaštva. Nezvanično saznajemo da su uhapšeni L. K.(21), njegova majka B. Z.(48) i A. Đ(25) iz Leskovca.

Oni su, navodno, posle burne svađe sa nastradalim, krenuli i u fizički obračun sa Miodragom B. Incident je počeo u kafiću, a navodno je nastavljen u jednom automobilu, a potom i na pločniku benzinske pumpe.

Nezvanično saznajemo i to da su na krvavom licu umrlog čoveka bile vidljive ozbiljne povrede, a šta je uzrok njegove smrti pokazaće obdukcija.

Zvaničnih informacija još uvek nema, ali je najavljeno da bi tužilaštvo i policija mogli da se oglase u toku dana. Očekuje se da uskoro budu gotovi i rezultati obdukcije nastradalog čoveka.

Miodrag B. je poslednjih godina živeo sam u nezavršenoj kući u leskovačkom Ohridskom naselju. Nije poznato kako je zarađivao za život, ali se spekuliše da je bio sklon kocki. Navodno je imao i srčanih problema, a komšije ga opisuju kao skromnog, tihog i mirnog čoveka. Sa druge strane, za dvojicu napadača se priča da su se i ranije ponašali bahato, a navodno su zbog toga poznati i organima gonjenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERIČKA LJUBAV PREMA GENOCIDU: CIA čuvala Hitlerove verne sledbenike, sad Vašington lobira za rezoluciju o Srebrenici