PRESEČEN LANAC KRIJUMČARENJA DROGE IZ ALBANIJE: Pogledajte munjevitu akciju policije u Velikom Trnovcu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

27. 01. 2022. u 09:59

SRPSKA policija presekla je još jedan lanac krijumčarenja marihuane iz Albanije prema Srbiji i na teritoriji Velikog Trnovca zaplenila 300 kilograma ove droge.

ПРЕСЕЧЕН ЛАНАЦ КРИЈУМЧАРЕЊА ДРОГЕ ИЗ АЛБАНИЈЕ: Погледајте муњевиту акцију полиције у Великом Трновцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: MUP

Ministar Aleksandar Vulin čestitao je pripadnicima Službe za borbu protiv droga na još jednoj uspešnoj akciji zaplene droge i naglasio da je srpska policija i ovom akcijom pokazala da se zakon sprovodi i primenjuje u svakom mestu i svakom delu Srbije.

Uhapšeni su E. N. (1972), M. A. (1987), F. L. (1993), B. S. (1982) i A. T. (1953).

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom pokušaja primopredaje marihuane, koju su transportovali kombijem na putu između Velikog Trnovca i sela Turije, a prilikom pretresa prostorija i vozila koje su koristili pronađeno je 87 paketa marihuane, pripremljene za dalju prodaju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)