PRITVOR ZA OSUMNJIČENOG NASILNIKA: Pokušao da pregazi policajce, pronađeni i narkotici

J. D. Lj.

13. 11. 2021. u 17:38

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon saslušanja osumnjičenog D.J. (1995.) zatražilo je pritvor od 30 dana, a sudija za prethodni postupak to i potvrdio rešenjem.

ПРИТВОР ЗА ОСУМЊИЧЕНОГ НАСИЛНИКА:  Покушао да прегази полицајце, пронађени и наркотици

Foto Depositphotos

D. J. je priveden zbog izvršenja krivičnog dela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 323 stav 3 u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika, krivičnog dela Uništenje i ostećenje tuće stvari iz člana 212 stav 1 Krivičnog zakonika i krivičnog dela Neovlašćeno držanje opojnih droga iz člana 246a stav 1 Krivičnog zakonika.

Policija je u četvrtak saopštila da je u Ulici Batajnički drum u Zemun polju pokušala da zaustavi vozilo „BMW" kojim je upravljao D.J. koji je odbio da se zaustavi, ugrozivši život dvojici policajaca nakon čega je policija ispalila više metaka u pneumatik, pokušavajući da ga speči u bekstvu.

Prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, on se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udara njegovo vozilo je oštetilo i tri parkirana civilna vozila. Nakon toga je uhapšen.

On je jurio ka naselju Galenika, a u poteru su se tada uključile i dve patrole Interventne jedinice i nekoliko policijskih patrola iz Batajnice.

Mediji su preneli da D.J. ima već 60 podnetih krivičnih prijava za krađe, teške krađe i razbojništvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda