PENZIONISANI INSPEKTOR O UBISTVU PORODICE ĐOKIĆ: Ne znamo da li u okolini postoji možda još neki Goran DŽonić

J. ĆOSIN

25. 10. 2021. u 14:25

PENZIONISANI policijski inspektor Bratislav Timotijević izjavio je za "Novosti" da građani Moravca imaju pravo da znaju kako je ubijena porodica Đokić.

ПЕНЗИОНИСАНИ ИНСПЕКТОР О УБИСТВУ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ: Не знамо да ли у околини постоји можда још неки Горан Џонић

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/ilustracija

- Zbog svega navedenog i svega što smo do sada saznali u istrazi veoma je bitno da mediji nastave dalje ovo da prate, ali baratajući samo egzaktnim činjenicama i činjenicama koje će biti relevantne da Goran Džonić bude osuđen. To je važno i iz preventivnih razloga. Građani Moravca i okoline moraju tačno da znaju šta se desilo i ko je šta uradio. Ne znamo da li u okolini postoji možda još neki Džonić - rekao je Timotijević.

Foto: J. Ćosin

On kaže da u njegovoj karijeri nije postojalo ovakvo ubistvo u tom kraju. Posebno ga šokiraju detalji, tj. to što se radi o srodniku i kaže da je policija imala vrlo težak zadatak.

- Veoma je bitno da je policija rešila ovaj slučaj kako se to ponovo ne bi desilo. Ovo je bio ozbiljan i zahtevan zadatak za policiju i drago mi je da je policija sve odradila kako treba - rekao je Timotijević.

On kaže da je potrebno da priča dobije epilog, tj. da se odgovori na pitanja da li je ubica sam sve organizovao ili je imao pomagače ili saizvršioce.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)