UBADAO IH JE NOŽEM I REKAO - SAMO JOŠ MALO I ZAVRŠIO SAM: Jezivo svedočenje napadnutih ljudi, pomahnitali komšija ih je izbo zbog mačaka!

J. Ć.

20. 09. 2021. u 18:35

- VIDEO sam ga kako ide ka meni i vitla nožem.

УБАДАО ИХ ЈЕ НОЖЕМ И РЕКАО - САМО ЈОШ МАЛО И ЗАВРШИО САМ: Језиво сведочење нападнутих људи, помахнитали комшија их је избо због мачака!

Foto: J. Ć.

U tom trenutku on je video kako će supruga sa ćerkicom da uđe u dvorište komšije Ilića, pa je mene pustio i kreće prema njima. Marija je uspela da odgurne dete, pa je napao nju. Odgurnuo sam ga, ali sam pao i ja. U sledećoj sceni on je izned mene i ubada me nožem u levu stranu stomaka. Dozivao sam pomoć, jedini je dotrčao komšija Saša ilić. Držali smo mu ruku i ja i on. Napad je prestao kada mu je komšija rekao „Dosta je“. On je rekao: „Evo samo još malo i završio sam“.

Ovako je u ponedeljak pred Višim sudom u Nišu nemili događaj koji se pre godinu i po dana odigrao u Selu Popovac kraj Niša opisao Aleksandar Mičić kada je njegov pomahnitali komšije Saše DOdića (50) nožem izbo njega, njegovu suprugu i komšiju kod kojeg su pokušali da pbegnu. On kaže da je komšija Dodić uzeo zalet, i nasrnuo na njega.

- Verovatno je krenuo da me ubode u grudi, ali se odbio od lakat leve ruke koja je bila podignuta jer sam se držao za glavu, pa me ubo u stomak i okrenuo nož prilikom izvlačenja. Nakon toga se okrenuo i izašao iz dvorišta – ispičao je on.

Dramatične trenutke krvavog pira ovog psihijatrijskog bolesnika, tog 24.januara 2021.godine oko 14.30 opisala je i njegova supruga Aleksandra Mičića (38) .

- Videla sam da je pogledao u mene i u moju ćerku (4), a potom krenuo za nama. U dvorištu komšije Saše Ilića je bilo ljudi, uzela sam dete i ugurala ga kroz kapiju. Osetila sam u tom trenutku da je iza mene. Kada sam se okrenula, on je zamahnuo nožem ubo me u levu plećku i podigao me nožem. Tada ga je moj suprug odgurnuo pa je izvadio nož iz mog tela.

Dodić, koji tvrdi da je do sukoba došlo jer komšijini psi napadaju njegove mačke, osumnjičen je za pokušaj teškog ubistva, za šta se može izreći i doživotna robija ali je veštačenjem u toku istrage utvrđeno da nije bio uračunljiv pa je Više javno tužilaštvo u Nišu podnelo predlog da mu se izrekne mera obaveznog čuvanja i lečenja u psihijatrijskoj ustanovi.

- Ne verujem da sam hteo da ih ubijem. Da sam hteo da ih ubijem, ubo bi ih u srce a ne u stomak, jer je to manje opasno. Hteo sam samo da ih povredim - branio se danas pred sudom Saša Dodić.

On je rekao da je i ranije bio sa Mičićima u sukobu jer navodno njihovi psi napadaju njegove mačke.

- I tog dana prošli su pored mog placa, ali su njihovi kučići ušli u dvorište i napali moje mačke. Pozvao sam Aleksandra da pokupi kućiće i da ih kontrološe, kada je rekao: „Šta ti hoćeš?“. Rekao sam: „E, sada ćeš da vidiš šta hoću“ i uzeo nož koji mi je bio pod rukom. Ne sećam se da sam zadavao ubode Aleksandru i Mariji. Marija je sa decom pobegla kod ilića kada se Saša pojavio, sećam se da sam njega ubo, rekao je Saša pred sudom. On je potvrdio da se lečio na psihijatriji 16 godina i da pije terapiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati