IZVADIO JE PIŠTOLJ, ZAČULI SU SE HICI: Beočincu preselo veselje - priveden zbog pucnjave u svadbenoj koloni

Lj. P.

28. 06. 2021. u 17:33

MLADIĆA S.B. (23) iz Beočina, novosadska policija je privela zbog sumnje da je u nedelju, 27. juna pucao iz vatrenog oružja u svadbenoj kolini.

ИЗВАДИО ЈЕ ПИШТОЉ, ЗАЧУЛИ СУ СЕ ХИЦИ: Беочинцу пресело весеље - приведен због пуцњаве у свадбеној колони

Ilustracija policija Foto Depositphotos

Hici su se čuli dok je svabena kolona prolazila Bulevarom solobođenja, kod „Merkatora“, a o tom incidentu, policiju su obavestili građani.

Sumnja se da je ovaj dvadesetrogodišnjak, koji je bio putnik u automobilu „bmv“ u vazduh ispalio nekoliko hitaca, a policija je ubrzo na Futoškom putu pronašla i zaustavila vozilo u kojem je bio osumnjičeni.

U kolima je, kako saznajemo pronađen startni pištolj i 25 metaka, čije posedovanje nije dozvoljeno, a čaure su nađene na Bulevaru oslobođenja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nelegalno posedovanje oružja i municije.

U ovom šenlučenju, srećom, nije niko povređen od slučajnih prolaznika.

U novosadskom naselju Telep je, podsećamo, u noći između 22. i 23. maja, zasada nepoznata osoba ili više njih pucali iz vatrenog oružja, a etak koji je rikošetirao pogodio je parkirani automobil.

Kobno veselje - preminula dva muškarca

Nekoliko dana pre toga u Kisaču, na proslavi rođenja deteta, neko je pucao iz puške, a metak ispaljen u vazduh pogodio je strujni kabl i presakao glavni vod na pruzi Novi Sad - Subotica, kod Železničke stanice u tom mestu, gde se nalazi kuća u kojoj je organizovano slavlje.

Strujni vod je pao na dvojicu muškaraca, gostiju iz Zmajeva koji su stajali pored pruge. Obojica su sa teškim povredama preveženi u Urgentni centar, ali su, nažalost obojica preminula.

Na raznim slavljima, šenlučenje je postalo neizostavni deo, a osim predstavlja opasnost, posebno kada je prisutno više ljudi, to je i krivično delo i kažljivo je, Zbog toga se često apeluje na građane da se uzdrže pucnjave na proslavama, jer nije retkost da zalutali metak povredi ili ubije nekog ko se našao u blizini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)