LUKSUZNI „MERCEDES“ IZGOREO DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: U Kulina Bana na Zvezdari svuda tragovi eksplozije i paljevine (FOTO)

S. J. M.

15. 05. 2022. u 21:47

PRAVI šok doživeli su noćas stanovnici beogradske Ulice Kulina Bana na Zvezdari, kada su ugledali plamen koji se strahovito širio ka nebu, a zatim je usledila eksplozija!

ЛУКСУЗНИ „МЕРЦЕДЕС“ ИЗГОРЕО ДО НЕПРЕПОЗНАТЉИВОСТИ: У Кулина Бана на Звездари свуда трагови експлозије и паљевине (ФОТО)

Foto: D. Balšić

Naime, oko tri sata posle ponoći zapalio se "mercedes GLE" parkiran ispred zgrade, a zbog parkiranih vozila, blizine stambenog objekta i parkiranih vozila morali su da reaguju vatrogasci.

Iako su vatrogasci brzo stigli u ugasili požar, sprečivši da se raširi, skupoceno vozilo je potpuno izgorelo. Za sada nije poznato kako se automobil zapalio.

U pitanju je novi "mercedes GLE" u vlasništvu L.R. (50). Kako nezvanično saznajemo, oštećena, koja je inače vlasnica cvećare, je u policiji izjavila da nije u sukobu sa bilo kim. Dodala je da ima samo nesuglasice sa bivšim mužem oko podele imovine.

Vozilo je kasko osigurano.

Tim povodom Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je na dalje postupanje slučaj izgorelog vozila od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Za sada se čeka izveštaj policije o detaljima i uzroku zapaljenja, odnosno eksplozije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna