SA SCENE JE NESTALA ZBOG PORODIČNE TRAGEDIJE: Ovako danas izgleda pevačica Andrijana Dabetić Anči (FOTO)

Novosti online

25. 03. 2022. u 15:54

IAKO današnja mlađa publika mahom ne zna o kome je reč, oni malo stariji odlično su upućeni u lik i delo pevačice Andrijane Dabetić Anči, koja je bila popularna devedesetih godina prošlog veka.

СА СЦЕНЕ ЈЕ НЕСТАЛА ЗБОГ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ: Овако данас изгледа певачица Андријана Дабетић Анчи (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/andrijanadabetic_official

Njen muzički uspon počeo je 1992. godine, a osim muzičke karijere, bila je poznata i kao Mis Jugoslavije 1994. Snimila je šest studijskih albuma, rodila sina Marka, a potom se povukla sa medijske scene.

Deset godina kasnije, Anči je odlučila da se vrati na muzičku scenu. Kako kaže, prvi utisak joj je da je stariji više pamte kao misicu, dok je mlađi prepoznaju kao pevačicu.

Inače, sa scene se povukla kada je doživela tragediju.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama - rekla je svojevremeno Anči.

BONUS VIDEO: JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)