SNEG ZAVEJAO SRBIJU: Posle prazničnog "proleća" sve se zabelelo (FOTO)

Novosti online

10. 01. 2022. u 08:49

POSLE prazničnog "proleća" i relativno visokih temperatura za januar, sneg je ponovo zavejao Srbiju.

СНЕГ ЗАВЕЈАО СРБИЈУ: После празничног пролећа све се забелело (ФОТО)

Foto: Milena Anđela

Iako je u Beogradu bilo povremenih problema u saobraćaju, putari vredno čiste puteve i trotoare u prestonici.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da će danas na području istočne Srbije padati kiša koja će se lediti pri tlu.

Kiša koja će se ponegde lediti pri tlu padaće i na području Timočke Krajine i u Banatu, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ.

Na području zapadne, centralne i jugozapadne Srbije očekuje se sneg i dalje povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 30 centimetara.

Narandžasti meteo-alarm, koji označava opasno vreme, na snazi je u Banatu, na zapadu, jugozapadu i istoku Srbije, kao i u Šumadiji i Pomoravlju.

Žuti meteo-alarm, koji označava vreme koje može biti opasno, upaljen je u Bačkoj, Sremu, Beogradu, na jugoistoku Srbije i na KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)