Bašta i terasa koje bude energiju

Promo

21. 05. 2021. u 14:00

Koliko god vremena da provodite napolju, svežeg vazduha nikada nije dovoljno. Baš iz tog razloga, kada se odmarate i opuštate posle napornog dana, važno je dapored zdrave sredine, imate i estetski prijatno okruženje koje doprinosi potpunom uživanju.

Башта и тераса које буде енергију

Foto: Promo

Dizajneri enterijera vam daju predloge kako da napravitemalu oazu za uživanje koja će biti vaše novo omiljeno mesto, ali i mesto za beg od svakodnevne žurbe u predstojećim toplim danima.

Čak i ukoliko živite u stanu i imate malu terasu, uz malo truda, mašte i volje, možete da kreiratekutak za odmaranje. I najmanje površine mogu se pretvoriti u oazu za odmor i obnavljanje životneenergije.

Ukoliko razmišljate o baštenskom setu, odabirom baštenskog seta SEVILJA, koji odlikuje rustičan stil, sigurno nećete pogrešiti, jer ćete dobiti prijatan i romantičan ambijent. Glamurozan i elegantan pečat mu daju metalna konstrukcija i bela boja, a mogućnost rasklapanja i male dimenzije ga čine funkcionalnim i praktičnim. Ovaj set će se podjednako uklopiti u boho i aktuelni shabby chic stil, a budući da je sklopiv, moći ćete uvek da ga ponesete sa sobom.

Dodatni detalji i dekoracija su uvek dobrodošli, pa za osećaj ušuškanosti možete na terasi ili u dvorištu postaviti stazice, dodati setu mekane jastučiće, asure, kao i svećnjake, lampione i mirisne štapiće.

Sa druge strane, malo veći, baštenski set CONWAY, se idealno prilagođava vašim potrebama, pa može postati vaša nova dnevna, radna soba ili trpezarija na otvorenom. Ukoliko posedujete veći prostor, moći ćete da smestite ceo set – sto, dvosed i dve fotelje. Kako biste ostvarili potpuni efekat uživanja, uz ovakvu garnituru vam je potreban i suncobran, a savršeno rešenje jeste suncobran SOL.

Foto: Promo

 

Ako ste ljubitelj momenata koje posvećujete isključivo sebi i želite da se osamite, makar mali deo dana, idealno rešenje za vas je ljuljaška DREAM-L.U letnjim mesecima je možete koristiti u vašoj bašti ili na balkonu, dok će u ostalim sezonama biti atraktivan detalj i u ambijentima doma. Tokom čitave godine, ljuljaška može biti deo vaše dnevne sobe i tako vas povezati sa prirodom, a ukoliko imate zastakljenu terasu, uz policu i stočić možete napraviti idealno mesto za čitanje.

Foto: Promo

 

Još jedno udobno mesto na vašoj terasi ili dvorištu dobićete ukoliko se odlučite za stolice SUNRISE, kojima, po savetima dizajnera enterijera Forma Ideale, treba dodati mekane jastučiće, nakon čega će vaš novi ambijent za relaksaciju biti spreman za svoju namenu.

Foto: Promo

 

Kreiranje savršenog ambijenta u bašti ili na terasi nikada nije bio lakši nego sada. Sve nam je i više nego dostupno, ideje naviru sa svih strana, a želje polako počinju da se ostvaruju. Sada, kada ste osmislili svoj idealni kutak za uživanje, nemate više izgovora da ga ne sprovedete u delo. Odvojite vreme za sebe i odazovite se pozivu da što više vremena provodite napolju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)