RECEPT ZA USPEŠNO POSLOVANJE: Razgranata prodajna mreža

Promo

28. 04. 2021. u 15:30

ONO na šta se nikako ne sme zaboraviti je da se paralelno sa ulaganjem u e-commerce mora ulagati i u razvijanje maloprodajnih mreža, što će se pokazati izuzetno značajnim u vremenima koja dolaze.

РЕЦЕПТ ЗА УСПЕШНО ПОСЛОВАЊЕ: Разграната продајна мрежа

Foto: Promo

Kupci, koje je vreme pandemije naviklo na online kupovinu, sasvim sigurno će, kada se pandemijski uslovi života završe, potražiti i teritorijalnu dostupnost brendova. Velike kompanije, prateći potrebe kupaca, širenje prodajnih mreža smatraju jednim od važnijih alata u procesu održivosti poslovanja.

Foto: Promo

 

Kompanija Forma Ideale je, pored toga što je na sve moguće načine podržala svoje kupce u online kupovini, nastavila i za vreme pandemije da širi svoju maloprodajnu mrežu u Srbiji. Ukupan rast broja maloprodajnih salona u poslednjih pet godina u ovoj kompaniji iznosi 37 odsto. Tokom prethodne, 2020. godine, otvoren je maloprodajni objekat u Vranju, dok je u Valjevu salon preseljen na novu lokaciju, dostupniju kupcima, a što je bitnije i prostraniju, tako da je izložen veliki deo asortimana.

Prvi salon nameštaja Forma Ideale je otvoren 2007. godine i tada je počelo širenje maloprodajne mreže koja danas broji 39. salona i zapošljava preko 650 ljudi.

U 2021. godini se nastavio trend približavanja kupcima, pa je tako u martu ove godine otvoren salon nameštaja Forma Ideale u Bačkoj Palanci, a samo jedan mesec kasnije, otvara se maloprodajni salon u Prijepolju.
 

Foto: Promo

 

Otvaranje salona u Prijepolju planirano je za 29. april, a kompanija je ponosna na činjenicu da je prodajna mreža došla do 40. salona nameštaja Forma Ideale u Srbiji.

U novom izložbeno–prodajnom prostoru u Prijepolju posetiocima će biti predstavljen deo širokog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja, kao i deo partnerskog programa, a celokupna ponuda biće dostupna uz aktuelne akcijske popuste.

Kažu da su najsrećniji oni ljudi koji se mogu pohvaliti da imaju u svakom gradu po jednog prijatelja kod kojeg mogu da svrate, da im je to kao druga kuća, a iz kompanije Forma Ideale kupcima širom Srbije, brigom o njihovim potrebama, poručuju da im je cilj da budu sa Formom Ideale – kao kod kuće, zbog čega će ova kompanija nastaviti da se približava svojim kupcima širenjem prodajne mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni