Klasičan stil za enterijer u trendu

Promo

21. 04. 2021. u 15:25

KLASIČAN stil u uređenju enterijera odlikuju simetrija, skkolad i osećaj raskoši, a važno je napomenuti da nikada ne izlazi iz mode i da je neprolazan. Odabirom ovog stila stvorićete vanvremenski ambijent, samo je važno pažljivo odabrati elemente nameštaja i dodati detalje koji će ga oplemeniti.

Класичан стил за ентеријер у тренду

Foto: Promo

Tipičan predstavnik klasičnog stila je kolekcija KORA. Čini je više od trideset komada nameštaja u beloj i braon boji, koji vam omogućuju najrazličitije kombinacije, obezbeđujući svu potrebnu funkcionalnost.

Bela boja je uvek poželjna u domu, a elementi kolekcije KORA u ovoj boji su nežnog, prefinjenog izgleda. Imaju metalne ručice sa dosta detalja, uz koje se odlično uklapaju nežne, pastelne boje zida, nameštaja i dekoracije. Odgovaraju im i floralni motivi neutralnih tonova na zidovima, mada su za mirniji enterijer odličan izbor i roze ili ljubičasta.

Širok izbor komada nameštaja u ovoj kolekciji pruža vam mogućnost da koristite sve segmente, a možete izabrati i jedan komad, pa oko njega napraviti udoban kutak u domu.

Foto: Promo

Odabirom ugaonog dela na najbolji način ćete iskoristiti svaki kutak svoje dnevne ili spavaće sobe. Ugaona komoda KORA KKN1, u belom dezenu, poseduje praktičan prostor za odlaganje dragih stvari i odlično se uklapa u ambijent, a savršen dodatak komodi je poluzastakljena ugaona vitrina KORA KNN1, idealna za dnevnu sobu. Dodatna polica, poput otvorene police KORA KR1, savršena je za izlaganje omiljenih knjiga, uspomena i dekoracije, a ukoliko više volite poluzastakljene komade možete odabrati vitrinu KORA KRW1.

Otmeni izgled vašoj spavaćoj sobi pružiće garderober KORA KS1, koji poseduje dvokrilni deo sa dve funkcionalne fioke za odlaganje i sortiranje stvari, a snažan utisak ostaviće i komoda KORA KK2, koja se savršeno uklapa uz garderober, a uz to sadrži četiri fioke i veoma je praktična.

Komoda KORA KK4 pravo je rešenje za ambijent vaše dnevne i spavaće sobe, ili predsoblja, i uklapa se zaista u svaki ambijent. Osim privlačne estetike, odlikuje je i izražena funkcionalnost. Njena gornja polica može poslužiti za dodatnu dekoraciju, a odabirom sive boje za zid postići ćete kontrast, ali i ispoštovati aktuelne trendove.

Kolekcija KORA u braon boji, na raspolaganju je za ljubitelje klasičnog stila, ali tamnijeg drvo dekora. Pristaju joj zidovi tonova iz toplije palete, uglavnom boje zemlje i sunca, do intezivnih kolorita žute, narandžaste i zelene boje. Ukoliko radije birate tapet na zidu, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da bude sa ornamentima neutralnih nijansi peska.

 

Foto: Promo

Umetnički detalji od keramike i porcelana, ili metala, čiju boju bi trebalo uskladiti sa bojom metala ručica na nameštaju, sjajna su dekoracija za ovakve ambijente.

Ukoliko odlučite da napravite malu kućnu biblioteku, knjigama možete ispuniti zastakljenu vitrinu, poput vitrine KORA KRW2. Neizostavni deo dnevne sobe je i TV polica, a TV polica KORA KRT odlično se uklapa u ovaj stil. Kako bi dnevna soba bila kompletno opremljena i dala potpuni komfor, klub sto KORA KL2 je takođe njen neophodan element.

Poželjno je da ambijenti budu svetli, sa puno sobnog bilja, a sjajni dodaci ovakvim enterijerima su lampe, stakleni ili kristalni lusteri, kao i svećnjaci.

Odabirom bilo kojih elemenata iz kolekicje KORA, u beloj ili braon boji, sasvim sigurno nećete pogrešiti, jer klasičan stil nikada ne izlazi iz mode. Ono što je važno je da pratite svoj unutrašnji osećaj i kreirate ambijent koji vam prija i u kome ćete svakodnevno da uživate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest