Za toplu dobrodošlicu u dom

Promo

06. 04. 2021. u 16:59

Svesni smo toga koliko je prvi utisak važan, kako pri upoznavanju sa nekim, tako i u mnogim drugim situacijama. Ukoliko tu činjenicu prenesemo na dom, jasno je da prvi utisak kada se u njega uđe svakako predstavlja predsoblje.

За топлу добродошлицу у дом

Forma ideale

Ono je ogledalo doma, dobrodošlica za sve vaše goste, ali pre svega za vas, koji mu se svakodnevno vraćate, pa je zbog toga važno pristupiti sa ljubavlju i pažnjom njegovom uređenju.

Predsoblja su najčešće mali prostori, a vaša očekivanja su velika. Želite da budu lepa, a istovremeno i praktična. Ove zahteve nije lako pomiriti, ali to svakako nije nemoguće, samo je važan pravi odabir elemenata, kako bi se prostor maksimalno iskoristio, a opet bio i estetski privlačan.

Ako želite elemente predsoblja koji će se prilagoditi različitim stilovima, ali sa druge strane i obezbediti svu potrebnu funkcionalnost, rešenje su elementi predsoblja ASTOR. Nežna kombinacija korpusa u dekoru sivog hrasta i frontova presvučenih belom lak folijom, pruža mogućnost kombinovanja artikala iz ove kolekcije sa modelima nameštaja raznovrsnog kolorita i teksture.

Za moderno uređenje većih predsoblja, predlog je kombinacija svih elemenata predsoblja ASTOR, a ukoliko raspolažete sa manje prostora, neophodne elemente birajte sa puno pažnje, ali tako da zadovlje vaše potrebe. U svakom slučaju, elementi ne zauzimaju mnogo mesta, a veoma su funkcionalni.

Elementi za odlaganje garderobe uvek su potrebni, a element predsoblja ASTOR P2 obezbediće vam prostor za kačenje, gornju policu za torbe i donje police za cipele ili jakne koje više ne nosite. Funkcionalnost ima i mali čiviluk ASTOR CIV, koji poseduje mat kačilice i praktičnu policu za odlaganje. Donji element ASTOR KOM takođe je veoma praktičan, jer osim što se koristi za odlaganje obuće, ima i tapaciranu površinu koju možete koristiti za sedenje, tako da mu je uloga višestruka.

Neizostavni deo predsoblja je i ogledalo, a ogledalo ASTOR OG M odlično će se uklopiti sa ostalim elementima.

Forma ideale

 

Intenzivne I tople boje zidova predsoblja su odlično rešenje za one koji žele da unesu dinamiku boje u dom. Elemente predsoblja ASTOR kombinujte sa sivim zidom, ukoliko ste ljubitelj hladnijih tonova, a u slučaju da želite nešto mirniji i opušteniji ulazak u svoj dom, predlog je da elemente kombinujete sa belim zidom.

Sjajnu završnicu ambijentu daće dodatni detalji. Kako biste prostor učinili još atraktivnijim, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da to učinite uz prostirku koja će imati geometrijske motive, a ako vam je potrebno još svetlosti, onda možete da postavite i neku lampu u svoje predsoblje. Dodatni izvori svetla su uvek dobrodošli, za pravljenje prijatne atmosfere.

Za manja predsoblja, praktični su čiviluk i deo za cipele, a dodatni prostor za odlaganje obezbediće vam pletene korpe, koje će ujedno poslužiti i kao dekoracija. Kako na malom prostoru nema mesta za još dodatnih komoda, polica, ormara, možete postaviti slike na zid i na taj način postići posebnu dinamiku. Biljke su uvek prelep dodatak, a možete i njih da okačite na zid, umesto da ih stavite na pod.

Forma ideale

 

Za koju god kombinaciju elemenata da se odlučite kreiraćete odličan ambijent, a odabranim detaljima i dekoracijom dodatno ćete ulepšati prostor koji će biti topla dobrodošlica pri svakom povratku u dom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)