Sva udobnost doma u jednom kutku

Promo

25. 03. 2021. u 10:20

ODMOR i predah po povratku u dom su sve što vam je potrebno nakon napornog radnog dana i vremena koje provedete van kuće. Još ako u domu imate savršeno mesto na kome ćete se opustiti i vratiti izgubljenu energiju, uživanje je duplo veće.

Сва удобност дома у једном кутку

Foto: Promo

Baš iz tog razloga, vreme je da počnete da mislite na sebe i kreirate ambijent po vašoj želji koji će vam pružiti potpuni ugođaj svakog dana. Centralni deo takvog kutka svakako je prava fotelja koja će doprineti osećaju udobnosti i uživanja.

Dizajneri enterijera uvek predlažu vizuelno autentične fotelje, a kao primer možemo uzeti fotelju JOY. Ova fotelja prikazuje raskošnost i grandioznost, a njene dimenzije naslona, kao i zaobljena forma naslona i rukonaslona obećavaju vam kraljevsko uživanje, što je i glavna poenta svakog pravog odmora. Takođe, siva boja je uvek siguran izbor, pa ćete je lako kombinovati sa ostatkom nameštaja.

Foto: Promo

 

Svu eleganciju ove fotelje možete istaći tako što ćete je postaviti ispred zida u tamnoj boji, a kako bi ceo ambijent bio u još elegantnijoj noti, sjajan dodatak je klub sto BJ-9874 od crnog metala i stakla.

Za toplije ambijente, savet je da fotelju postavite ispred tapeta sa patern dezenom i dodate detalje u toplim bojama, poput prekrivača koji će biti divna praktična dekoracija.

JOY fotelja može dati pečat najrazličitijim ambijentima iako je vrlo autentičnog dizajna. Može se odlično uklopiti u dečiju sobu ili pokazati kao idealno mesto za mamu i bebu jer i fotelja u štofu roze boje doprinosi toplijoj atmosferi vašeg doma.

Foto: Promo

 

Sa druge strane, za one koji vole jarke boje, fotelja ZURICH, koja ima klasičan oblik, je odličan izbor. Ako želite da unesete dozu vedrine i sunca u dom, savet dizajnera Forma Ideale je da odaberete žutu ZURICH fotelju i okružite je belom bojom. Dodatak fotelji može biti i klub sto ATRIA, a uvek je dobrodošla i polica za postavljanje dekoracije i knjiga, poput poput otvorene police MAURO sa jednostavnim linijama.

I za one sa viškom prostora uvek ima rešenja, pa je predlog da spojite dve ZURICH fotelje, poput kombinacije žute i plave fotelje i osetite pravu čar ovakvog uživanja u društvu. Izbor modela, kombinacija boja i dodatni izbor dekoracije je samo na vama, ali jedan detalj nikako ne sme biti izostavljen – kutak koristite što češće i naučite da uživate u njemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna