Upustite se u kreiranje radnog kutka u domu

Promo

19. 03. 2021. u 12:02

Kreiranje radnog kutka u domu možda deluje izazovno, ali ukoliko trenutno radite od kuće ili tek ponekad od kuće obavljate neki posao, svakako je poželjno da imate i prostor koji je funkcionalan i prilagođen za rad.

Упустите се у креирање радног кутка у дому

Foto: Promo

Važno je da radni prostor zadovolji vaše želje i potrebe, kao i da bude prijatan kutak u kome ćete sa zadovoljstvom obavljati svoje radne zadatke.

Ukoliko se upustite u ovaj izazov, treba da znate da je odabir odgovarajuće lokacije veoma važan, a poželjno je da, ukoliko je to moguće, odaberete deo doma koji ima pristup dnevnom svetlu, poput prostora ispod prozora ili pored balkonskih vrata. Ukoliko nemate mogućnost pristupa dnevnom svetlu, obavezno obezbedite neophodnu količinu veštačkog svetla.

Prvi i neizostavni komad radnog kutka svakako jeste radni sto, a kompjuter sto LEO, u opak belom dezenu, sa funkcionalnim sistemom fioka, doneće vam mogućnost za besprekornu organizaciju radnog prostora.

Što se tiče odabira boja za radni prostor, u osnovi treba da budu neutralne boje, nijanse sive ili bež, koje će pružiti harmoniju u prostoru. Ukoliko su vaš izbor ipak intenzivnije boje, savet je da budu prisutne u vidu detalja - nijanse žute će motivisati na rad, narandžasta će vam dati energiju, a plava će vas umiriti.

Dodatnoj uštedi prostora doprineće kompjuter sto ARHIMED, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, budući da je baziran na savremenom dizajnu koji se zasniva na dobroj organizaciji malih prostora. Sastoji se od radne površine stola i podesivog elementa koji se može montirati pod uglom od 90 i 180 stepeni i idealno će poslužiti za sortiranje dokumenata i važnih stvari jer poseduje tri praktične fioke i otvoreni deo sa policom.

Površinu za radni prostor možete lepo iskoristiti i orijentacijom radnog stola prema zidu, što je posebno praktično za manje prostorije, a pruža i mogućnost dodavanja elemenata za odlaganje, poput zidnih polica ili komoda. Ukoliko imate više prostora na raspolaganju, pozicija stola može biti takva da su vam leđa okrenuta ka zidu, što će obezbediti nešto komforniji kutak za rad.

Sjajan odabir za moderan ambijent je kompjuter sto ELAN, u kombinaciji sivog hrasta i belog lak dezena, a police u zatvorenom pregradnom delu i praktična fioka donose dovoljno prostora za odlaganje knjiga i najrazličitijih predmeta neophodnih za nesmetani rad. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu i kombinovanje polica i komoda uz ovaj sto, poput polica MAURO, BUKI ili komoda CHELSEA. Pored praktičnosti, ovi dodatni elementi učiniće vaš prostor urednijim.

Foto: Promo

 

Uz dobru osvetljenost, odabir odgovarajućeg radnog stola i dodatnih elemenata, obavezni komad radnog prostora je i radna stolica, a izbor poput kancelarijske stolice NF-905 pružiće vam svu neophodnu udobnost, a istovremeno učiniti vaš radni kutak modernim i privlačnim.

Ovo su neki osnovni koraci i saveti za kreiranje radnog kutka u vašem domu. Važno je svakako da on poprimi vaš lični pečat kroz ostale detalje i dekoraciju, kako bi vam bio prijatan za rad i postizanje željenih rezultata.

Foto: Promo

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april