Predlozi za uređenje - ulepšajte novogodišnji ambijent

Promo

31. 12. 2020. u 10:41

PRAZNIČNU euforiju uvek obeleži i dekorisanje doma, što je ove godine posebno došlo do izražaja budući da su svi pretežno u svojim domovima, pa je to bio pravi način da se skrenu misli sa svakodnevnih izazova i uživa u prazničnoj magiji.

Предлози за уређење - улепшајте новогодишњи амбијент

Foto: Promo

Novogodišnja i božićna dekoracijautopljavaju i najhladnije ambijente, a najvažnije je da je toplo u domu i oko srca.

Što se tiče izbora boje, koju god boju da odaberete kao dominantnu u izboru dekoracije nećete pogrešiti. U nekim slučajevima dobićete ambijente pune topline i iskričavog zvezdanog sjaja, a u nekim drugim, možda ambijente sa manje toplih boja, ali bajkovite i otmene. Preporuka dizajnera enterijera Forma Ideale za sve one koji žele da utople svoj dom i izborom novih komada nameštaja jeste kolekcija SARDINIA u toplom dekoru artisan hrasta.

Foto: Promo

 

Ova kolekcija predstavlja najcelovitiju kolekciju u asortimanu Forma Ideale, jer se sastoji od čak 18 elemenata, čiji su segmenti detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje čitavog doma, od dnevne sobe, preko predsoblja, pa do spavaće sobe.

Odlika kolekcije je i moderan dizajn koji je svojevrsna simbioza kontrastnih karakteristika, a jedan od benefita, koji doprinosi estetici, je i mogućnost ugradnje dodatne rasvete, koja će sasvim sigurno uneti dodatnu magiju u prazničnu atmosferu.

Potenciranje na toplini naturalnog i rustičnog dekora artisan hrasta, koji je osnov svih elemenata u sistemu SARDINIA, sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora na frontovima i industrijskim karakteristikama ručica i ostalih elemenata u dekoru metala, sa druge strane, predstavlja pravi iskorak u dizajnu.

Ukoliko poželite da samo pojedine elemente iz kolekcije SARDINIA uklopite u svoj postojeći ambijent, preporuka je praktična vitrina SARDINIA POP, kao idealno rešenje za izlaganje praznične dekoracije, a koja će, kada praznici prođu, pokazati svoju bogatu funkcionalnost, ali i estetsku notu u uređenju ambijenta dnevne sobe.

Foto: Promo

 

U postojeće ambijente mogu se lepo uklopiti i TV polica SARDINIA TV 170 , kao i zidna polica SARDINIA ZP. Ovakav topli kutak, uz dodatno osvetljenje koje je moguće ugraditi na TV policu, biće sasvim sigurno u domu koji će uz malo dekoracije u narednim danima privući najviše vaše pažnje dok uživate u gledanju prazničnih filmova.

Odvojite vreme tokom praznika za odmor i ljubav, kao i bogatstvo lepih osećanja upućenih vama najdražim ljudima, ali i sebi. Upravo zbog toga važno je da pružite svom domu malo više pažnje i uredite čarobne ambijente za uživanje. Srećno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna