Kako da osvežite dom po Instagram trendovima

Promo

23. 12. 2020. u 15:57

Instagram je danas pravo mesto za inspiraciju. Iza fotografija ambijenata koje na ovoj platformi možete videti, u većini slučajeva stoje profesionalci, pa upravo zbog toga ono što je na njima priklazano postaje predmet vaših želja. Sreća je da nema prepreka da sličan ambijent oformite i u svom domu.

Како да освежите дом по Инстаграм трендовима

Foto: Promo

Postoji mnogo različitih detalja koji vas mogu privući na fotografijama, a dizajneri enterijera predlažu, da ukoliko želite da neke od ideja sprovedete u delo, napravite svoj „inspiration board“. Prvi korak je da odaberete stil koji odgovara vašem senzibilitetu i potrebama, a kada odredite da li želite neki specifičan stil, ili pak mešavinu stilova, onda se možete prepustiti odabiru boja i detalja.

Foto: Promo

Sjajan ambijent po aktuelnim trendovima prikazan je na fotografiji sa ležajem MONDO u sivoj boji, odlično uklopljenim uz vitrinu SARDINIA POP, a kako bi se stilski uskladili detalji, odabran je klub sto BJ-9874 u kombinaciji metala i stakla.

Foto: Promo

Odličan izbor za elegantan utisak je i kombinacija vitrine svetlog, toplog drvo dekora, sa tamnijim tonovima zidova, kao što je slučaj prikazanog dela ambijenta sa vitrinom SADRINIA 2K VS2. Uz dodatnu ugradnu rasvetu na vitrini, ovaj ambijent će, i pored tamnih zidova, odavati toplinu i životnost prostora.

Foto: Promo

Ljubitelji urbanog uređenja i enterijera industrijskog stila sa neobrađenim zidovima od opeke, u kombinaciji sa podovima hladnih boja, ambijent mogu osvežiti svetlim drvo dekorom toplog artisan hrasta, poput komode SARDINIA 2K1F, uz, u ovom slučaju, nezaobilaznu stolicu TC-1991, koja svojom metalnom konstrukcijom pojačava karakteristike stila. Toplini doprinose i jastuci upečatljivih boja i paterna, praveći idealan balans između toplog i hladnog u enterijeru.

Estetski privlačan komad u ambijentu, koji možebiti inspiracija za uređenje i ostatka prostora dnevne sobe, jeste TV polica ALICANTE, koju čini kombinacija dekora artisan hrasta i tamnog parsol stakla. Uz ovakav komad nameštaja koji oplemenjuje prostor, može se uklopiti moderna i  atraktivna fotelja CUBA, koja će svojim dizajnom upotpuniti ambijent.

Foto: Promo


Navedenim primerima prikazana vam je šarenolikost mogućnosti za uređenje i efekat estetskog doživljaja u ambijentu. Život ambijentu daće svakako i zelene sobne biljke, koje će doprineti i vašem dobrom raspoloženju. Budite slobodni da pronađete inspiraciju u onome što vam najviše prija i stvorite ambijent iz svojih snova!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju