Pustite jesen u svoj dom – predlozi za uređenje

Promo

02. 11. 2020. u 16:00

Jesen inspiriše na promene i često budi u nama želju da bakarne, zlatne, ružičaste i smeđe boje lišća unesemo u svoj dom.

Пустите јесен у свој дом – предлози за уређење

Foto: Promo

Dizajneri enterijera, inspirisani upravo jesenjim bojama i nijansama, predlažu da ukoliko ste baš u ovom periodu planirali da obnovite nameštaj za dnevni boravak, vaš izbor bude ugaona garnitura GRANADA. Ovakav komad nameštaja, kako bi se pojačala njegova već topla nota, treba upotpuniti prirodnim teksturama koje doprinose ugodnom osećaju, ali i jastučićima u svim jesenjim bojama, jer će sasvim sigurno prijati svim vašim čulima. Idealni za jesenje ambijente su i karirani dezeni, koji doprinose osećaju ušuškanosti, kao što je slučaj sa dekorativnim detaljem na klub stolu SARDINIA, koji svojim drvo dekorom doprinosi toplini ambijenta.

Foto: Promo

Za trpezarijske prostore u domu važe skoro ista pravila. Nema velikih odstupanja u bojama, osim u boji zidova, gde je ambijent trpezarije dodatno istaknut tapetom u dekoru drveta.  Za centralno mesto u ovom ambijentu predlog je trpezarijski sto TOR, koji predstavlja kombinaciju metalne konstrukcije i drveta tople nijanse, kao i trpezarijske stolice HTC-316, koje su, kao predstavnici retro stila u dizajnu enterijera, odlično uklopljene u ovaj rustični ambijent.

Foto: Promo

Za vaš omiljeni kutak u domu u kome možete da se osamite i uživate u omiljenoj knjizi ili časopisu, odličan primer je ambijent sa crnom foteljom BARSELONA pored zida dekorisanog zelenim tapetom i naturalnim printom, ali i dekorativnim jastucima u bojama jesenjeg lišća. Otmenost kutku uvek može dati granje sa suvim lišćem u nekom ćupu, dodatno dekorisano zlatnim ili bakarnim sprejom, a elementi dekora od imitacije krzna su takođe uvek dobrodošli jer utopljavaju atmosferu.

Foto: Promo

Ambijentu ušuškanom u jesenje boje doprineće i TV polica CORDOBA u toplom drvo dekoru, smeštena na crveni zid. Ona je odlična podloga za TV uređaj, na kome možete pustiti audiovizuelni prikaz vatre u kaminu, jer prizor poput pucketanja vatre svakako opušta.

Foto: Promo

Ne smete zaboraviti da je jesen vreme kada sobno bilje sa terase treba vratiti u sobe i tako oživeti male oaze u samom domu, a ono što posebno daje draž jeseni, ali i pomaže da se opustite i okrenete sebi, jeste da probudite sva vaša čula mirisima. Jesen, umnogome, i jesu mirisi, a sveće sa mirisom citrusa ili vanile, mirišljavi štapići sa cimetom, pa i miris dunja sa ormara, ono su što doprinosi vašem uživanju u ovim hladnim danima. Pustite jesen da ušeta u vaš dom i prepustite se!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri