Tabure – malo mesta, puno estetike

Promo

14. 04. 2022. u 10:30

SITNIJI komadi nameštaja, koji u prostor unose estetiku, ali i dodatni komfor, jako su važni pri uređenju doma.

Табуре – мало места, пуно естетике

Foto: Promo

Komad nameštaja koji odgovara tom opisu, a veoma je koristan, jeste tabure. Manji je, pa je iz tog razloga odličan i za ekperimentisanje, a pruža i mogućnost da na razne načine kombinujete tkaninu i boje taburea koje će dodatno osvežiti prostor.

Sjajna je zamena za stolicu, a može služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u dnevnoj sobi, a ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, dobar je i kao pomoćni stočić za kafu.

Foto: Promo

Tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu odličan je izbor za savremene moderne ambijente. Idealan je u kombinaciji sa foteljom BRIŽ u istom štofu, a u ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Upotreba taburea svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenja taburea umesto klub stolova, samo je jedan od savremenih trendova.

Foto: Promo

Tabure sa poklopcem, poput tabure klupe JENNY je uvek odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200x160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Foto: Promo

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban. Estetski će osvežiti ambijent, a na vama je posle samo da uživate u trenucima odmora i opuštanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)