Smele kombinacije za nesvakidašnji ambijent

Promo

05. 08. 2021. u 17:20

NAKON određenog vremena, svako od nas poželi da promeni nešto u svom domu, a ukoliko ste neodlučni kom stilu u uređenju da date prednost, budite slobodni da se odlučite za kombinaciju različitih stilova.

Смеле комбинације за несвакидашњи амбијент

Foto: Promo

Nakon određenog vremena, svako od nas poželi da promeni nešto u svom domu, a ukoliko ste neodlučni kom stilu u uređenju da date prednost, budite slobodni da se odlučite za kombinaciju različitih stilova. Svakako budite pažljivi, budući da je mala granica između skladno uređenog prostora i onog u kome se preteralo, pa su upravo zbog toga dizajnera enterijera uvek dobrodošle.

Ambijent kome je osnova klasičan stil može menjati svoju formu i utisak koji ostavlja kada se kombinuje sa komadima koji pripadaju potpuno drugačijim stilovima i epohama.

Foto: Promo

 

Za ambijent koji je ceo uređen u klasičnom stilu idealna je kolekcija ROYAL, koja svojim dizajnom, koloritom, specifičnim detaljima poput ručica, ivicama dekorativne obrade prikazuje prefinjenu jedinstvenost. Uz nju se savršeno uklapa raskošna forma, neutralni tonovi i udobnost garniture TINA.

Sigurna varijanta je uređenje ambijenta bez mešanja stilova, bez kontrasta i upadljive dekoracije, a ukoliko ste ipak spremni za ekperimentisanje, počnite od boje.

Za koju ćete se boju odlučiti zavisi od vašeg ukusa i od toga kakvo okruženje želite da stvorite. Ako je vaš nameštaj u neutralnim tonovima, imate svu slobodu prilikom odabira akcentne boje, potrebno je samo da odaberete fokusnu tačku.

Ugaona garnitura ELENA u ljubičastoj boji može biti fokusna tačka ambijenta, a akcentovana boja se može istaći i dekoracijom, pa čak i povezati elemente različitih stilova. Na ovaj način vam ostaje prostora da budete još smeliji, što možete učiniti uvođenjem još jedne nove boje.

Foto: Promo

 

Klasičnu kolekciju ROYAL upotpuniće moderna ugaona garnitura GALIJA LUX M, čije svedene linije pripadaju aktuelnom minimalizmu, a u ambijent će se odlično uklopiti i moderni klub stočići ATRIA fi 45x42 i fi 32x40. Ispod stočića odlično bi se uklopio klasični tepih, čime bi se dodatno povezali ovi stilovi.

Mešanje stilova može da bude odlična opcija, kada to uradite na pravi način, a za dobru usklađenost svih delova ambijenta, njegovu umerenost i ritam, zadužena je dekoracija. Kako savetuju dizajneri enterijera Forma Ideale, na klasičnu komodu možete da postavite modernu lampu, a iznad nje bi odlično išlo i ogledalo. Ovako se stvara prijatna atmosfera koja ne mora da bude ,,dosadna” da bi bila mirna.

Za koji god ambijent da se odlučite, bilo klasičan, koji ćete upotpuniti modernim akcentima, ili moderniji sa klasičnim detaljima, nećete pogrešiti, jer smelim kombinacijama uvek dobijete nesvakidašnji ambijent u kome ćete potpuno uživati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024