Rezervišite kutak u domu samo za vas

Promo

22. 07. 2021. u 16:57

Prilikom uređenja doma vodite se time da bar u jednom malom delu prostora uredite kutak koji ćete rezervisati samo za vas i koji će vam služiti za trenutke odmora i svakodnevno uživanje i opuštanje.

Резервишите кутак у дому само за вас

Foto: Promo

Prilikom uređenja doma vodite se time da bar u jednom malom delu prostora uredite kutak koji ćete rezervisati samo za vas i koji će vam služiti za trenutke odmora i svakodnevno uživanje i opuštanje. To može biti kutak za čitanje omiljene knjige ili prijatno mesto za ispijanje kafe u slobodno vreme, a poželjno je i dodatno ga obogatiti dekoracijom i dati mu lični pečat. Važno je da njegov centralni deo bude element koji će biti upadljiv na prvi pogled, poput fotelje ZURICH koja je idealna za ovakav kutak.

Foto: Promo

 

Prvo odredite deo prostora koji želite da naglasite i gde će biti sam kutak, a fokusna tačka može biti arhitektonska ili dekorativna. Ako govorimo o prostoru za odmor, to mogu biti određeni komadi nameštaja, kamini, prozori, veliki umetnički predmeti, ogledala.

Foto: Promo

 

Vitrine su sjajni komadi za upečatljiv kutak u domu, koji su istovremeno i praktični i mogu poslužiti za odlaganje stvari, a sjajan izbor može biti vitrina NOTE NTEV721L ili vitrina PROWANSJA W2D sa komodom PROWANSJA K4S, koju odlikuje šarmantan i topao retro stil.

Za akcentovanje ovog ambijenta može vam pomoći dekoracija, a najbolji izbor su fotografije, slike, kutije, ukrasne figure, cveće.

Foto: Promo

 

Zid sa tapetom će takođe sjajno akcentovati prostor, a na njega možete da zakačite veliko okruglo ogledalo, dok ispred možete postaviti fotelje, poput fotelja LISA u bež štofu. Sjajan dodatak biće i klub sto, a odličan izbor je klub sto BJ-2604, sa staklenom pločom koja doprinosi njegovoj transparentnosti i eleganciji, dok metalna konstrukcija daje estetski doprinos modernom dizajnu. U ambijent možete uneti i kontrastnu boju kroz dekoraciju, najbolje u vidu tepiha, cveća ili dekorativnih jastuka.

Neka deo vašeg kutka za odmor budu i detalji poput lampe, taburea, police, kao što je otvorena polica MAURO (MXXR221), ili trpezarijske stolice PS-802 od plastike, koji će dodatno doprineti estetici prostora.

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da kutak ispunite zelenilom, a pravi balans uspostavićete kombinacijom žičanih detalja i svedenog nameštaja, poput baštenske stolice SUNRISE, koja je autentičan detalj kome se svi raduju.

Nadamo se da su vam saveti koje smo podelili sa vama bili korisni i da su vas inspirisali na kreiranje prostora za odmor i uživanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)