Nove trpezarijske stolice, za još veću udobnost

A.E.

08. 07. 2021. u 18:22

OMILjENO mesto u domu na kome se okuplja cela porodica, ali često organizuju i druženja sa prijateljima, jeste trpezarija. Kako bi ona bila i prijatan ambijent za sve koji u njoj borave, važno je posvetiti se njenom uređenju.

Нове трпезаријске столице, за још већу удобност

Foto: Forma Ideale

Prva stavka je svakako odabir nameštaja, a neizostavni su trpezarijski sto i stolice. Obratite pažnju na ploču trpezarijskog stola, kao i na njegovu završnu obradu, dok je za trpezarijske stolice važno da pruže svu potrebnu udobnost. Materijal i okvir trpezarijskih stolica trebalo bi da budu uklopljeni sa ostatkom dekoracije u trpezariji, a važno je obratiti pažnju na dimenziju trpezarijskog stola, kao i same stolice, kako bi se dobio funkcionalan prostor trpezarije.

Istražite u nastavku različite stilove trpezarijskih stolica i otkrijte koji od njih bi se najbolje uklopio u vašu idealnu trpezariju.

Lako uklopive plastične stolice

Stolice sa plastikom imaju mnogo prednosti u odnosu na ostale. Osim u trpezariji, mogu se odlično iskoristiti i kao dodatak baštenskom nameštaju, a pritom su i udobne, lagane, otporne na vodu, moderne i lako prenosive.

Mogućnost uklapanja u različite stilove pružiće vam trpezarijske stolice PS-802 u kombinaciji drveta i plastike, koje možete birati u crnoj i beloj boji, a uz njih bi se odlično uklopio i trpezarijski sto OSCAR TS 160x90.

Foto: Forma Ideale

Minimalističke stolice

Trpezarijsku stolicu NF-901A, dostupnu u crnoj i beloj boji, odlikuje izvanredan minimalistički dizajn i savršena ergonomija, a zajedno sa trpezarijskim stolom DOMUS 135x80, u kombinaciji belog i beton dekora, doprineće prozračnosti i vizuelnom efektu prostranosti.

Drvene stolice

Trpezarijske stolice G504, u dekoru drveta, mogu da se uklope uz skandinavski i retro stil, a istovremeno pružaju i izuzetnu udobnost i ostavljaju utisak neprolaznog. Imaju zaobljenu formu i elegantni okvir, a idealan izbor uz njih je drveni trpezarijski sto M21F. Najbolji izbor dekoracije u ovakvom ambijentu su zelene biljke, koje će dodatno oplemeniti prostor.

Foto: Forma Ideale

Moderne stolice

Dizajneri enterijera Forma Ideale za moderni ambijent savetuju elegantne trpezarijske stolice KRIS u zelenom štofu, koje čine spoj udobnosti i savremenog dizajna. Uklapaju se u industrijski stil, a njihov dizajn i forma doprinose posebnoj estetskoj privlačnosti. Konstrukcija nogara ovih stolica je dijagonalna, što doprinosi fokusu prostorne dinamike, a prigušena zelena boja ravnoteži prostora. Trpezarijski sto DARLING bi se u ambijentu odlično uklopio sa ovim stolicama atraktivnog i savremenog dizajna.

Foto: Forma Ideale

Izbor trpezarijskih stolica svakako je širok, a najvažnije je da pronađete one koje će se i estetski i svojom udobnošću i praktičnošću uklopiti u ambijent vaše trpezarije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna