Unesite dekor betona u ambijent

A. E.

30. 06. 2021. u 16:10

IAKO se na prvi pogled čini da dekor betona ambijentu pruža hladan i nedovršeni izgled, on je zapravo vrlo prilagodljiv i lako može da se uklopi u minimalistički, čak i luksuzni prostor.

Унесите декор бетона у амбијент

Foto: Forma Ideale

Obevezan je deo industrijskog stila uređenja, čija je popularnost i dalje izuzetna, a sve više je zastupljen i u dizajnu nameštaja i uređenju enterijera. Svi oni kojima se dopada beton dekor (video) u nastavku mogu da saznaju kako najbolje da ga uklope u enterijer.

Za ambijent u koji želite da unesete dekor betona, odličan izbor je regal STONE, koji kombinacijom betona i bele boje u visokom sjaju čini pravi spoj rustičnog i elegantnog. Njegovu eleganciju naglašavaju delovi od stakla sa diskretnom rasvetom, a sastavljen je iz više elemenata i time omogućuje uklapanje u prostorije različitih dimenzija.

Foto: Forma Ideale

Uz otvorene i zastakljene police, regal STONE poseduje i zatvorene police, koje su sjajno rešenje za odlaganje mnogih stvari i sitnica. Za odlaganje mogu poslužiti i komoda STONE, kao i klub sto STONE, koji je veoma funkcionalan, jer ima i otvorene i zatvorene segmente.

Beton dekor je neutralan i može lako da se uklopi sa bilo kojom bojom, a najbolje je da to budu pastelne nijanse. Ukoliko je vaš izbor „klasika“, siva ugaona garnitura KATJA dodatno će istaći luksuz i eleganciju regala STONE, a dodatna dekoracija može biti svedena, u crnoj, beloj ili braon boji. Kontrast mogu napraviti zelene biljke koje će i oplemeniti prostor.

Za posebno isticanje beton dekora, savršen je zid u boji. On je takođe odlična podloga i za dekoraciju, a savet je da to bude zelena, kao boja prirode, koja je suprotna hladnom betonu.

Foto: Forma Ideale

Uz ove boje savršeno će se uklopiti regal PARMA, a ukoliko ipak birate svetlije boje, koje bi vizuelno povećale prostor i reflektovale svetlost, odaberite neku prirodnu svetliju nijansu zida, koja će regalu PARMA dati drugo lice i potpuno drugačiju definiciju prostoru.

Regal GLEN, koji predstavlja pravo kompaktno rešenje, sa više otvorenih i zatvorenih polica, odličan je izbor za male prostore. Savet dizajnera Forma Ideale je da ga uklopite uz roze zid, sa dekoracijom u pastelnim nijansama, čiji je zadatak da omekšaju dekor betona i ambijent učine prijatnijim.

Beton se u uređenju enterijera može primeniti na mnogo načina, a najvažnije je da nađete pravu meru, kako biste postigli umirujući efekat prostora i učinili da vaš enterijer dobije efektniji izgled.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)