Ulepšajte ambijent komodom modernog dizajna

Novosti online

03. 06. 2021. u 15:36

Približavanje letnje sezone je pravo vreme kada treba odložiti mnoge stvari koje bar neko vreme nećemo koristiti, a potrebno je na dohvat ruke staviti, omiljene sezonske komade garderobe.

Улепшајте амбијент комодом модерног дизајна

Foto: Promo

Ukoliko u svom domu nemate dovoljno prostora za odlaganje, razmislite o malim i funkcionalnim komadima nameštaja kao rešenju. U tu kategoriju svakako spadaju i komode, a modeli komoda DUERO ulepšaće vaš ambijent i istovremeno pružiti dovoljno prostora za odlaganje stvari.

Dizajnirane su u četiri modela, a svaki od modela se može izabrati u jednom od pet ponuđenih dekora (artisan hrast, sivi hrast, bela, bela lak folija i siva). Pored toga, pred vama je i veliki izbor kombinacija, s obzirom na to da možete izabrati i modele različitih širina i visina, što će ih učiniti potpuno prilagodljivim vašem životnom prostoru.

Foto: Promo

Ukoliko za uređenje doma birate industrijski stil, komoda DUERO 3K2F u drvo dekoru biće pravi izbor. Brojne stvari možete odložiti na osam polica i u dve fioke, a izražena tekstura, artisan hrasta i crni metal savršeno idu uz industrijski stil. Ako komodu postavite ispred sivog zida postići ćete odličan kontrast, dok površina komode može da posluži za dekoraciju i izlaganje omiljenih dekorativnih sitnica, knjiga, ili možda cveća. Mesto na zidu iznad komode idealno je za ogledalo ili umetničku sliku.

U industrijski stil će se odlilno uklopiti i artisan hrast i crni metal ispred zida od opeke, a sjajan efekat možete postići i kombinacijom dva fiokara različite visine, DUERO 5F 45 i DUERO 3F. Na njihove gornje police možete staviti ramove sa fotografijama, knjige i razne drage uspomene, a jastučići, korpe od pruća ili zelene biljke mogu biti sjajna dekoracija.

Foto: Promo

Za ljubitelje svedenijeg ambijenta, predlog je komoda u belom dekoru, dok bi u tom slučaju zid, pod i ostali delovi nameštaja trebalo da budu u neutralnim tonovima, poput ambijenta sa komodom DUERO 5F 90.

Popularnost skandinavskog stila i dalje raste, a odlikuje ga minimalizam koji koristi kombinaciju tekstura i nežnih nijansi dekoracije kako bi uglađeni, moderan nameštaj dobio toplinu i privlačnost. Ukoliko poželite da prilagodite ambijent upravo ovom stilu, onda neka vaš izbor bude komoda DUERO 5F 90 u sivom dekoru. Dinamiku prostora možete postići detaljima, poput lampe ili dodatnih polica. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da propratni detalji budu u hladnim, plavim nijansama, a ako ste iskreni ljubitelj plave boje, možete i zid da obojite u plavo.

Foto: Promo

Komode DUERO mogu biti deo vaše dnevne, spavaće sobe, dečije sobe ili hodnika, gde god vama odgovara. Uklapaju se estetski u bilo koji ambijent i pružaju dovoljno mesta da spakujete sve potrebno, što je i lepo i korisno. Odlučite se za svoju omiljenu komodu DUERO i smestite je gde god poželite.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna