Smestite sve potrebno u 25 kvadrata

PROMO

28. 05. 2021. u 12:42

POMISAO na uređenje stana od 25 kvadrata obično asocira na nedostatak prostora. Izazovno svakako jeste, ali ako se u to upustite kao u novi poduhvat, dovoljno je da ispratite savete arhitekata i dizajnera enterijera i dodate svoj lični pečat uređenju.

Сместите све потребно у 25 квадрата

Foto: Forma Ideale

 Tako ćete najbolje kreirati prostor koji će vam pružiti osećaj komfora i mogućnost da u njega smestite sve što vam je potrebno za život.

Izrada nameštaja po meri iziskuje više vremena i novca, pa se umesto te mogućnosti savetuju kreativna i multifunkcionalna rešenja, pogodna za male prostore. Ukoliko se odlučite za uređenje prostora u industrijskom stilu, odabrani nameštaj, ali i njegov raspored, savršeno mu odgovaraju.

Foto: Forma Ideale

Kuhinja je neizostavan deo svakog doma i prostorija gde se provodi dosta vremena, pa je svakako veoma važno odabrati onu koja će odgovarati vašim potrebama. Kuhinja ADELA predstavlja moderni, inovativni dizajnerski koncept, koji zadovoljava sve funkcionalne i estetske zahteve, i idealan je izbor za kuhinju u industrijskom stilu.

Ideja je da trpezarijski sto većih dimenzija zamenite šankom, poput bar stola DS-6126-W.OAK, kojim ćete dodatno uštedeti prostor, a poseduje i izuzetno praktične police za odlaganje. Barske stolice, poput barske stolice BJ-006, odličan su dodatak i savršeno će se uklopiti u ovaj stil.

Foto: Forma Ideale

Nasadna polica SARDINIA NP 500 može popuniti preostali slobodni prostor u kuhinji, a pogodna je za odlaganje svih sitnica ili dekoracije.

U malom prostoru uvek je dobrodošao dodatni broj mesta za spavanje, a ležaj ADRIA, koji je idealno rešenje za višenamensko opremanje doma, pružiće vam i tu mogućnost.

Deo svakog dnevnog boravka je i klub sto, a sjajan odabir je klub sto BJ-2605, čije centralno postavljanje neće remetiti koncept industrijskog dizajna, budući da je transparentan,. TV polica je obavezan dodatak ovom ambijentu, a predlog TV police uz industrijski stil je TV polica SARDINIA TV 170, koja zbog svoje praktičnosti obezbeđuje i prostor za odlaganje još nekih stvari, poput knjiga, dekoracije i sl.

Foto: Forma Ideale

Moguće je da u stanu od 25 kvadrata ostane dovoljno prostora i za predsoblje, a dobitnu kombinaciju čine element predsoblja SARDINIA KOM i element predsoblja SARDINIA OG CIV.

Gvožđe se u industrijskom stilu upotrebljava kao ukrasni i strukturalni element, što su dizajneri enterijera Forma Ideale naglasili u spavaćem delu, korišćenjem elemenata nameštaja iz kolekcije SARDINIA. Savet je kombinacija bračnog kreveta SARDINIA 160, noćnog ormarića SARDINIA NO2F i garderobera SARDINIA 220 OG, čiji je benefit način otvaranja kliznim mehanizmom, jer ne zahteva dodatni prostor i veću udaljenost od bračnog kreveta.

Domu možete dati industrijski izgled i neobrađenim materijalima, poput opeke i betona, uz obavezan multifunkcionalni nameštaj odgovarajućih dimenzija. Važno je da elementi nameštaja koje birate odgovaraju svim standardima koji zadovoljavaju potrebe svakodnevnog života, a da vam istovremeno pruže komfor i pravi osećaj doma.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)