RATA ZA STAN - 180 EVRA: Na prodaju stanovi u javnoj svojini - ovo su lokacije

J. S.

18. 05. 2021. u 11:19 >> 11:19

PRODAJA ukupno 25 stanova na Novom naselju koji su u javnoj svojini Grada Novog Sada obuhvaćeno je javnim pozivom za kupovinu koji je juče objavljen.

РАТА ЗА СТАН - 180 ЕВРА: На продају станови у јавној својини - ово су локације

Foto Z. G.

Reč je o tzv. solidarnim stanovima u Ulici Momčila Tapavice b.b. (lamela šest) gde je za prodaju predviđeno sedam stanova za dvočlanu porodicu, osam za porodicu koja broji tri člana, šest stanova za četvoročlanu i četiri stana za petočlanu porodicu.

Kupoprodajna cena koju je u skladu sa zakonom utvrdila gradska stambena komisija, po kvadratnom metru iznosi 98.917,76 dinara sa PDV. Tako ukoliko se kupac odluči za stan od 50 kvadrata uz maksimalnu otplatu 20 godina, njegova mesečna rata iznosiće 180 evra. U ponudi su stanovi od 37 do 59 kvadrata.Zainteresovani građani imaće priliku da ih pogledaju uz prijavu Upravi na brojeve telefona 489-0011 i 489-0045.

OBRASCI

KAKO bi zainteresovani građani brže kompletirali zahteve, pripremljeni su obrasci koje moći da preuzmu na sajtu Grada Novog Sada www.novisad.rs i na sajtu Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove www.imovina.novisad.rs

Javni pozivi biće otvoreni 30 dana, a zahtevi se sa propisanom dokumentacijom podnose Stambenoj komisiji, putem Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove Grada Novog Sada, Novi Sad, (Narodnog fronta broj 53).

Kandidat za kupovinu stana treba da je državljanin Srbije sa prebivalištem u Novom Sadu, kao i da niko od članova njegovog domaćinstva nije vlasnik nekretnine. Osim ovih uslova,uzimaće se u obzir zdravstveno stanje, invalidnost i telesno oštećenje potencijalnog kupca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna