VUČIĆ OBEĆAO MEŠTANIMA: Do Vidovdana gotov put u Vrelu

Tanjug

07. 05. 2021. u 12:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa meštanima Vrela kod Uba da će u tom selu biti završen loklanin put do Vidovdana i da će meštanina koji mu se na to danas požalio lično obavestiti.

ВУЧИЋ ОБЕЋАО МЕШТАНИМА: До Видовдана готов пут у Врелу

Foto: Printscreen

Vučiću se tokom posete vakcinalnom putu u Vrelu obratio meštanin, koji se predstavio kao Tomislav i da je romske nacionalnosti sa zahtevom za izdradnju puta, na šta mu Vučić rekao da će nedostajući kilometar puta biti asfaltiran, kao i da će biti završena još tri kilometra lokalnih puteva, za šta sve treba izdvojiti ukupno oko 30 miliona dinara.

-Romi nisu građani trećeg reda, kako kažeš, evo ostaviću vam telefon, ali pošto znam me nećeš ti zvati posle Vidovdana da mi kažeš da li smo uradili put, ja ću uzeti od vas broj i pozvaću -  kazao je Vučić.

Predsedniku je, takođe, prišao jedan meštanin i poklonio mu vino tamjaniku, uz zahvalnost, kako je rekao, za sve što je Vučić uradio za Srbiju.

- Volim što uvek na kraju govora kažete - Živela Srbija - dodao je domaćin.

Drugi meštanin mu je dao rakiju šljivovicu staru oko 20 godina, koju je Vučić malo probao i pohvalio, a dobio je i slatko kao poklon od jedne meštanke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije