HVALA ZA DECENIJE POVERENJA: Kompanija Dijamant proslavlja 85 godina poslovanja i nagrađuje vernost potrošača

Promo

08. 02. 2023. u 12:54

Kompanija Dijamant, koja je dokazani lider u kategoriji ulja, stonih margarina i majoneza na regionalnom tržištu, ove godine proslavlja veliki jubilej – 85 godina poslovanja. Tim povodom plasirana je jedinstvena aplikacija putem koje kupci ostvaruju pravo na ulaznice za koncert Ace Pejovića, koji će biti upriličen u martu u Novom Sadu.

ХВАЛА ЗА ДЕЦЕНИЈЕ ПОВЕРЕЊА: Компанија Дијамант прославља 85 година пословања и награђује верност потрошача

Foto: Promo

Na ovaj način Dijamant pokazuje posebnu pažnju i zahvalnost svojim potrošačima za poverenje i podršku u višedecenijskom radu i razvoju.

„Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo kompanija sa dugom tradicijom, čiji su proizvodi višestruko nagrađivani u različitim kategorijama i neizostavni su deo svakog domaćinstva. Naši brendovi se kontinuirano unapređuju u skladu sa potrebama tržišta i potrošača, a Dijamant je danas sinonim za tradiciju i kvalitet. Tokom proteklih decenija svedoci smo da su se tržišta, kompanije i poslovne politike nužno menjale, ali ono što ostaje imperativ i fokus Dijamanta je visok standard i ulaganje u inovacije”, izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant i ujedno uputio poziv potrošačima da se pridruže proslavi jubileja.

Foto: Promo

Još od davne 1938. kada je izgrađena fabrika ulja „Beograd” u tadašnjem Petrovgradu, kompanija Dijamant je išla u korak sa vremenom i postala vodeći proizvođač u uljarskoj industriji. Kao jedna od članica Fortenova grupe na društveno odgovoran način, svoj portfolio i proizvodne procese usklađuje sa najnovijim svetskim trendovima u prehrambenoj industriji i po najvišim standardima, a vodeći računa o održivom razvoju uz brigu o životnoj sredini. Sistem sa više od 800 zaposlenih uz podršku snažno razvijene distributivne mreže obezbeđuje kontinuirano snabdevanje tržišta Dijamant proizvodima u svim delovima zemlje i regiona.

Aplikacija koju je kompanija za potrebe predstojećeg jubileja kreirala omogućava korisnicima da obezbede svoje mesto u dvorani hale Spens 28. marta, skeniranjem fiskalnih računa za kupljene Dijamant proizvode. Nakon evidencije potrebne vrednosti kupovine ostvaruje se pravo na najviše dve karte za koncert.

Foto: Promo

Više informacija o mehanizmu zainteresovane očekuje na posebnoj web stranici dijamant85godina.rs. Proslavi će pored potrošača prisustvovati zaposleni, članovi porodica, saradnici i partneri, jer kad Dijamant slavi svi su pozvani!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)