NOVI MALOPRODAJNI OBJEKAT BLIZU GRANIČNOG PRELAZA HORGOŠ: Otvorena GAZPROM benzinska stanica u Bačkim Vinogradima

Promo

06. 12. 2022. u 15:52

Premijum maloprodajni brend kompanije NIS postao je bogatiji za još jedan savremeni objekat, a reč je o novoj GAZPROM benzinskoj stanici „Bački Vinogradi 1“, na auto putu Beograd – Budimpešta, blizu graničnog prelaza Horgoš. Benzinska stanica izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim, bezbednosnim i tehničkim standardima i predstavlja jedan od najmodernijih objekata u okviru maloprodajne mreže NIS-a.

НОВИ МАЛОПРОДАЈНИ ОБЈЕКАТ БЛИЗУ ГРАНИЧНОГ ПРЕЛАЗА ХОРГОШ: Отворена GAZPROM бензинска станица у Бачким Виноградима

Foto: Promo

Benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ opremljena je sa četiri „ostrva“ sa multifunkcionalnim automatima za točenje goriva, kao i multimedijalnim ekranima i panoima na kojima potrošači mogu da se informišu o aktuelnim ponudama. Potrošačima su na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta domaće proizvodnje, uključujući premijum G-Drive naftne derivate, a deo ponude je i usluga automatskog točenja AdBlue tečnosti u automobile. Takođe, svi posetioci objekta mogu da uživaju u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi kao i u bogatom izboru robe široke potrošnje koja je dostupna u okviru Drive Cafe restorana. Nova benzinska stanica „Bački Vinogradi 1“ sedmi je digitalni objekat u mreži kompanije NIS koji potrošačima nudi jedinstveno korisničko iskustvo.

Povodom otvaranja maloprodajnog objekta „Bački Vinogradi 1“ kompanija NIS je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače. Naime, uz svaku kupovinu 15 ili više litara bilo koje vrste goriva,  potrošači na poklon dobijaju jedan od promotivnih proizvoda po sopstvenom izboru, kao što su Drive Cafe kafa, Drive Cafe kroasan ili flašica negazirane Jazak vode. Akcija dobrodošlice trajaće do 1. januara 2023. godine.

U svetlu predstojećih praznika i u duhu praznične čarolije, NIS će u narednom periodu takođe obradovati sve posetioce novootvorene benzinske stanice jedinstvenom prilikom da upoznaju Sneguročke, koje prema ruskim legendama predstavljaju unuke i verne pomoćnice Deda Mraza. Sneguročke će posetioce GAZPROM benzinske stanice „Bački Vinogradi 1“ počastiti prazničnim čokoladicama, a sve zainteresovane upoznati sa benefitima programa lojalnosti NIS-a „Sa nama na putu“, uz koji svi članovi mogu da ostvare značajne uštede prilikom svake kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a, i to do 6 dinara po litru kupljenog goriva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest