CENA "SAVE" OSTAJE 53,5 DINARA: Vlada Srbije donela odluku i o izvozu mleka

Novosti online

24. 11. 2022. u 17:57

VLADA Srbije produžila je još tri meseca cenu hleba "Sava" od 53,5 dinara, a do Nove godine produžila je zabranu izvoza mleka.

ЦЕНА САВЕ ОСТАЈЕ 53,5 ДИНАРА: Влада Србије донела одлуку и о извозу млека

Foto A. Stevanović Živković

Vlada je usvojila danas izmenjenu Uredbu o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna tipa T-500, kojom je ograničenje cene ovog proizvoda produženo za još 90 dana, a u cilju sprečavanja većih poremećaja i očuvanja životnog standarda stanovništva.

Odluku DA PRODUŽI ZABRANU IZVOZA MLEKA Vlada je donela da bi sprečila nestašicu mleka i proizvoda od mleka, a odluka će se primenjivati od 1. do 31. decembra.

Vlada je na današnjoj sednici donela i Zaključak o prihvatanju donacije Slovačke - vakcine protiv COVID-19.

U pitanju su vakcine Pfizera i BioNTeća, koje je Vlada Slovačke, s obzirom na tradicionalno prijateljske i bliske odnose uputila Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

I DALJE RASTEMO, UPRKOS KRIZI, A JAVNI DUG NAM JE POD KONTROLOM: Mali sa potpredsednicom regiona Evrope i Centralne Azije u Svetskoj banci