MALI SA BRITANSKOM AMBASADORKOM: Razgovori o ekonomskoj saradnji

Novosti online

22. 11. 2022. u 14:14

MINISTAR finansija Siniša Mali sastao se danas sa britanskom ambasadorkom Šan Makleod.

МАЛИ СА БРИТАНСКОМ АМБАСАДОРКОМ: Разговори о економској сарадњи

Foto: Instagram/mali_sinisa

- Sastanak sa britanskom ambasadorkom Šan MakLeod, sa kojom smo razgovarali o ekonomskoj saradnji naše dve zemlje, kao i o novonastaloj situaciji u svetu, naročito kada je reč o sektoru energetike. Srbija je, uprkos svetskoj krizi, ostala stabilna, naši makroekonomski indikatori su dobri, i nastavljamo sa svim kapitalnim projektima. Verujemo da ima potencijala za još jaču saradnju naše dve zemlje u raznim sektorima, i na tome ćemo raditi u narednom periodu - napisao je Mali na Instagramu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)