MINISTAR MALI SE SASTAO SA KONRADOVOM: Zahvalni smo na podršci Nemačke i spremni smo za još jaču saradnju

Novosti onlajn

21. 11. 2022. u 12:57

MINISTAR finansija Siniša Mali sastao se danas sa ambasadorkom Nemačke Anke Konrad.

МИНИСТАР МАЛИ СЕ САСТАО СА КОНРАДОВОМ: Захвални смо на подршци Немачке и спремни смо за још јачу сарадњу

Foto: printskrin/Instagram/mali_sinisa

- Sastanak sa nemačkom ambasadorkom Anke Konrad, sa kojom smo razgovarali o sveukupnoj ekonomskoj situaciji u Srbiji i svetu, kao i o saradnji naše dve zemlje i zajedničkim projektima. Upoznao sam ambasadorku sa makroekonomskim pokazateljima u Srbiji, koji su stabilni, i sa budžetom za narednu 2023. godinu. Posebna tema je bila i energetika, kojom ćemo se strateški baviti u narednim godinama. Takođe, Nemačka je naš prvi spoljnotrgovinski partner, a vidimo prostora za još jaču saradnju. Zahvalni smo na podršci - napisao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

STAV BEOGRAĐANA: Pitali smo građane šta misle o zabrani pušenja u zatvorenom koju traži ministarka Danica Grujičić (ANKETA)