ROSNJEFT DOJČLAND JE ISPOŠTOVAO SVE NEMAČKE ZAHTEVE: Pregovarali smo i o novim isporukama

P. Z. S. / ria.ru

16. 09. 2022. u 22:50

ROSNjEFT Dojčland (Rosneft Deutschland) je ispunio sve obaveze za snabdevanje naftnim derivatima, razgovarano je o novi isporukama za energetsku bezbednost regiona Nemačke i Poljske, saopštio je Rosnjeft.

РОСЊЕФТ ДОЈЧЛАНД ЈЕ ИСПОШТОВАО СВЕ НЕМАЧКЕ ЗАХТЕВЕ: Преговарали смо и о новим испорукама

Foto: Profimedia


-Kompanija je ispoštovala sve zahteve nemačkih regulatora, što su oni više puta priznavali, poslovala je transparentno i otvoreno na tržištu, obezbeđujući gorivo potrošačima. Uprkos kontinuiranoj teškoj situaciji na nemačkom energetskom tržištu, Rosnjeft Dojčland je nastavio da ispunjava svoje obaveze, isporuku naftnih derivata u potpunosti i pregovore o neophodnim novim ugovorima koji će garantovati sigurnost snabdevanja, pre svega u regionu Berlin-Brandenburg i zapadnoj Poljskoj, navodi se u saopštenju ruske kompanije.

Ranije u petak, nemačko ministarstvo privrede saopštilo je da Nemačka prenosi Rosnjeftove podružnice Rosneft Dojčland i RN Refining & Marketing pod kontrolu Savezne mrežne agencije Nemačke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)