U IZLOGU radnje poznatog turskog brenda Tudors, koja se nalazi u samom centru Beograda, pojavila se reklama na kojoj su istaknute zemlje u kojima ovaj lanac ima prodajne objekte, a među kojima se našlo i tzv. Kosovo.

Komentari (13)

Ispran Mozak

16.08.2022. 11:22

Tako nešto je kažnjivo na teritoriji Srbije. Ispred mora da piše lažna država Kosovo , a na zvaničnim sastancima ako učestvuje na tablici ili akreditaciji vidno označena zvezdica . Vlasnika radnje mora i treba da kazni država Srbija .

Bonaparta

16.08.2022. 11:52

Naložiti im da odmah uklone. Ukoliko neće zatvoriti im radnju na mesec dana. Drugo odmah pošaljite poresku policiju i tako svakog meseca pa će da se nauče pameti.

Petar Veliki

16.08.2022. 13:20

Nisam ni do sada kupovao košulje Tudors, a od danas neću ni prolaziti pored prodavnice Tudors, prelaziću na drugu stranu ulice! A vi?

milan lala

16.08.2022. 14:17

Al su lukavi turci belom bojom da prectaju i da ta boja asocira da je tu bilo "kosove " , Nego da turci potpuno obrisu da bude prozracno staklo. Sa druge strane sto nebi bilo normalno da na turski bezobrazluk ( priznanje "kosove" ) se odgovori reciprocitetom pa da se Kurdistan u Turskoj reklamira u Srbiji kao drzava. Erdogan moze da se drci i prizna "kosove " a Vucic nemoze "Kurdistan" ..zasto ?