"VIDITE ŠTA SU RUSIMA URADILI": Vučić o srpskim zlatnim rezervama

Novosti online

26. 06. 2022. u 12:35

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Rasinski okrug, gde je, tokom obilaska Moravskog koridora i otvaranja aerodroma u Rosuljama odgovarao na pitanja novinara.

ВИДИТЕ ШТА СУ РУСИМА УРАДИЛИ: Вучић о српским златним резервама

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

On je rekao i da je Srbija kupovala dosta zlata, i da smo napravili pametan potez zato što smo povukli zlato iz inostranstva.

- Eto vidite šta su Rusima uradili. Sve pare koje su imali u inostranstvu, 300 milijardi, u jednom danu su im oteli. Kome će šta da padne u svetu da bude ljut na bilo koga, mi smo svoje zlato vratili u zemlju - rekao je predsednik.

Vučić dodaje da ga plaši zima i mogućnost razbuktavanja sukoba u Evropi.

- Plašim se da neće skoro kraj rata, i da će biti mnogo gore. Ali, naše je da čuvamo mir za sebe i svoj narod, i da gledamo da se nekako povučemo i preživimo, a da nam privreda napreduje, da ljudima isplaćujemo plate i penzije, i da se ponosimo svojom zemljom - zaključio je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja