RADNICI kompanije "Fijat automobili Srbija" (FKA) sve nade polažu u današnji sastanak sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem, i veruju da će se sa njim brzo dogovoriti i naći rešenje za sporna pitanja, koja se tiču visina otpremnine i pozicije zaposlenih koji ne žele da odu na rad u inostranstvo.

zora

25.06.2022. 08:28

Sram vas bilo. Sad ste sigurni a nije vam smetalo da pravite haos na ulici i maltretirate narod sa opozicijom. Vucic vam nije tata. ostali ste bez posla kao i ja ovde i nisam zvama tatu u pomoc. Uzela sam sta drzava nudi, a to je bruto mesecna plata po godini staza, biro za nezaposlene i sest godina na njemu pa penzija. Na bruto se odbija 22% mesecnih placanja.

Biljana M

25.06.2022. 10:08

Posle ovakve izjave radnika, postavlja se pitanje a zasto su onda blokirali saobracaj u Beogradu? Zasto nisu imali malo strpljenja i razumevanja za predsednikove drzavnicke obaveze, pa lepo sacekali danasnji dan? Ako su im namere bile casne zasto su dozvolili da potpadnu pod uticaj tamo nekog Cute, Mute, Pere, Zike, Zelenovica i ostalih antisrpski nastrojenih politicara?