SPOJILA UMETNOST I NAJBOLJE IZ PRIRODE: Olgica Samoilović proglašena za jednu od pobednica konkursa "100 najuspešnijih poslovnih žena"

V. MITRIĆ

29. 05. 2022. u 09:44

OLGICA Samoilović, diplomirana ekonomistkinja, direktorka lozničke firme "Hedera Vita", koja je, za relativno kratko vreme, stvorila niz brendova Srbije i Vukovog kraja, proglašena je za jednu od pobednica na konkursu "100 uspešnih poslovnih žena", koji je organizovalo preduzeće "Pošte Srbije".

СПОЈИЛА УМЕТНОСТ И НАЈБОЉЕ ИЗ ПРИРОДЕ: Олгица Самоиловић проглашена за једну од победница конкурсa  100 најуспешнијих пословних жена

Privatna arhiva

Samoilovićeva će, kako su saopštili iz "Pošte Srbije", biti predstavljena u jedinstvenoj brošuri, koja će biti dostupna svim poštama u zemlji. Ovo uzdarje za mladu i uspešnu ženu sa radošću je primljena ne samo u firmi već i u gradu i okruženju, ali i kod "armije" onih koji koriste prirodne proizvode koje je Olgica osmislila i proizvela sa svojim timom.

Dobitnica tog priznanja je, kako se to popularno kaže, stasala u "vrh vrhova" preduzetnika u Srbiji, koju slave i van njenih granica preko proizvoda koji su podjednako traženi na svim stranama sveta. Pokazala je i dokazala da žene u poslu mogu da budu ne samo rame uz rame, već i iznad muškaraca. Loznici i okolini, do njene poslovne pojave, nije dugo bilo ozbiljnijeg brenda.

- Reč je o ličnosti koja je spojila umetnost, najbolje iz prirode i ljubav prema ljudima u svojoj misiji, koja je i poslovna i topla ljudska - kaže akademik Dragoljub Mirković, likovni umetnik. - Vrlo je važno što zaposleni u firmi, na čijem je čelu, imaju od nje, ne samo pristojne prihode, već najbolje moguće ljudsko uvažavanje i razumevanje, što je sada, nažalost, retkost.

Proizvodima ove Lozničanke, prirodnim sapunima divio se i naš čuveni pisac i akademik Dobrica Ćosić, koji je rekao da, preko njih, oseća miris Jadra, Vukovog kraja i Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)