CENA STRUJE JE NAJNIŽA U EVROPI Vučić: Biće povećanja u nekom momentu, ali ne ni 20, ni 40 posto

Novosti online

24. 05. 2022. u 21:20

CENA struje je najniža u Evropi, i mora da bude viša u jednom momentu, rekao je predsednik večeras obraćajući se iz Davosa.

ЦЕНА СТРУЈЕ ЈЕ НАЈНИЖА У ЕВРОПИ Вучић: Биће повећања у неком моменту, али не ни 20, ни 40 посто

Foto AP

- Nisam znao da se oni bave politikom obraćanja javnosti. Biće povećanja struje, ali ne ni 20, ni 40 posto  a kada će biti - kada budemo mogli da izdržimo sve to, a da nam cene svega ostalog ne odu u nebesa, pošto je cena električne energije ukalkulisana u cene svega ostalog - naveo je predsednik.

Znamo da je niska cena struje loša za EPS, rekao je Vučić. Srbija svaki dan uvozi struju.

Foto: Printskrin/TV Pink

- U eri društvenih mreža i televizija, stalno neko drži neki štrajk. Kada malo zagrebete ispod površite vidite stvari kako treba. Mi svaki dan uvozimo struju, naša privreda danas troši neuporedivo više, a nismo pronašli nove "Kostolce". Nismo radili na novim mestima na kojima se kopa ugalj. Remontovažćemo mašine do avgusta i moći da kopamo mnogo više tona dnevno nego današnjih 60 toga. Radimo remonte da bismo zimu dočekali spremnije. U remontu nam je 1000 megavata - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

RAZVOD MERKELOVE: Ponela je samo jednu stvar kada je otišla